Samsung predstavio Galaxy Watch Active, Galaxy Fit narukvicu i Galaxy Buds slušalice

0
1552
Samsung predstavio pametni sat Galaxy Watch Active, Galaxy Fit narukvice i Galaxy Buds slušalice

Kompanija Samsung Electronics proširila je svoju novu liniju Galaxy nosivih uređaja sapametni satom Galaxy Watch Active, Galaxy Fit / Galaxy Fit e narukvicama za praćenje aktvnosti i Galaxy Buds bežičnim slušalicama. Ovi uređaji napravljeni su za različite stilove života.

Galaxy Watch Active

Galaxy Watch Active dolazi sa novim sportskim dizajnom – tanak, lagan i svestran, što olakšava održavanje uravnoteženog načina života. Galaxy Watch Active ima holistički pristup praćenju svega što vam je najvažnije: praćenje vježbi, spavanja, stresa i zdravstvenih funkcija.

Galaxy Watch Active dolazi sa novim sportskim dizajnom – tanak, lagan i svestran

Galaxy Watch Active je kompatibilan sa Android-om i iOS-om i nudi treniranje u realnom vremenu, praćenje aktivnosti u zatvorenom ili na otvorenom, te sadrži popularne aplikacije kao što su: Under Armour, Spotify i Strava. Možete koristiti svoj glas kako bi kontrolisali Galaxy Watch Active pomoću Bixby glasovnih mogućnosti koje vam omogućuju da upućujete pozive ili šaljete poruke bez uzimanja telefona.

Galaxy Fit i Galaxy Fit e

Napravljeni za sve ljubitelje fitnessa, od povremenih trkača do sportista, Galaxy Fit i Galaxy Fit e narukvice podržavaju aktivan stil života. Jednostavni su i udobni za nošenje tokom cijelog dana.
Ručno možete odabrati više od 90 različitih aktivnosti u Samsung Health aplikaciji na pametnom telefonu, a Galaxy Fit / Galaxy Fit e će automatski početi pratiti vaš odabrani trening. Osim toga, uz poboljšanu analizu sna i pametno upravljanje stresom, možete pratiti svoje stanje u bilo koje doba dana.
Sa Galaxy Fit i Galaxy Fit e možete lako komunicirati u pokretu, zahvaljujući jednostavnom i intuitivnom UX-u i pametnom korisničkom pristupu. Možete primati poruke ili funkciju koja uključuje informacije sinkronizirane direktno sa pametnog telefona – poput alarma, kalendara ili vremena – bez ikakvog dodira s telefonom.
Kada putujete u novu vremensku zonu, vaša Galaxy Fit narukvica će također automatski prikazati dvostruki sat kako bi vam bilo lakše upravljati rasporedom. Oba uređaja su vodootporna od 5ATM*, tako da mogu ići s vama od tuša do bazena.

Galaxy Buds bežične slušalice

Galaxy Buds su ultimativne slušalice bez kabla za one koji žele neometano povezano iskustvo u pokretu i nude vrhunsko iskustvo slušanja sa zvukom AKG-a. Adaptivni dvostruki mikrofon sadrži jedan unutrašnji i jedan vanjski mikrofon u svakoj slušalici, tako da možete jasno izraziti svoj glas iu bučnim i tihim okruženjima.
Ove bežične slušalice stvorene su da prate korisnike cijeli dan, s do šest sati Bluetooth prijenosa i do pet sati razgovora. Osim toga, kada se napune u njihovoj kompaktnoj torbici za punjenje rade i do sedam sati, a na 15-minutnom brzom punjenju Galaxy Buds radi čak 1.7 sati. Zahvaljujući bežičnom punjenju i dijeljenju napajanja između uređaja, svoje bežične slušalice također možete napuniti s Galaxy S10, Galaxy S10e ili Galaxy S10+, najnovijim Samsung pametnim telefonima.
Galaxy Buds se integrira sa Bixby-em na najnovijim Galaxy mobilnim uređajima, tako da možete brzo aktivirati svog inteligentnog pomoćnika, a da pri tome ne dodirnete telefon. Jednostavno upotrijebite svoj glas za upućivanje poziva, slanje tekstualnih poruka ili provjeru trajanja baterije vaših slušalica.
____________
*Galaxy Watch Active / Galaxy Fit / Galaxy Fit e imaju ISO 22810: 2010 certifikat za ručne satove za 5 ATM rejtinga od 50 metara (165 stopa) pod definisanim uslovima pritiska, vremena, brzine i temperature.