Samsung predstavio inovativne modele: Galaxy A54 5G i Galaxy A34 5G

Uz svjetliji ekran, naprednije kamere i duže trajanje baterije u odnosu na prošle modele, nova Galaxy A serija nudi vrhunsku mobilnu tehnologiju

0
485
Galaxy A54 5G i Galaxy A34 5G daju savršene slike visokog kvaliteta čak i u uslovima jakog osvjetljenja

Samsung Electronics zvanično je predstavio modele Galaxy A54 5G i Galaxy A34 5G, dva inovativna pametna telefona, koji unapređuju posvećenost kompanije u dizajniranju fantastičnih mobilnih iskustava.
Novi modeli popularne Galaxy A serije omogućit će korisnicima da prave stabilne i čiste videosnimke, da vide jasno čak i pri jakom osvjetljenju i više se bave onim što vole uz bateriju koja traje duže od dva dana.
Galaxy A54 5G i Galaxy A34 5G daju savršene slike visokog kvaliteta čak i u uslovima jakog osvjetljenja zahvaljujući vodećim Samsung Galaxy Nightography i VI funkcijama. Bilo da želite da napravite savršen selfi ili se povežete preko superkvalitetnih videopoziva, Galaxy A54 nudi nevjerovatne detalje zahvaljujući 32 MP prednjoj kameri.
Novi pametni telefoni prave video snimke impresivne jasnoće, bez zamagljenja, uz unaprijeđenu optičku stabilizaciju slike (OIS) i video digitalnu stabilizaciju slike (VDIS). Noćni režim rada pomaže korisnicima da snime više detalja povećanjem veličine piksela kamere.
Prvi put na najnovijim uređajima Galaxy A serije, korisnici sada mogu lakše ukloniti neželjene sjenke i odsjaje zahvaljujući unaprijeđenim alatima za uređivanje.

Oba uređaja se odlikuju imerzivnim Super AMOLED ekranima od 6,4 inča na modelu Galaxy A54 5G i 6,6 inča na modelu Galaxy A34 5G. Uz unaprijeđen Vision Booster i stopu osvježavanja od 120 Hz, ovi ekrani su vjerni pratioci korisnika pri promjeni uslova osvjetljenja.
Galaxy A54 5G i Galaxy A34 5G također garantuju čak četiri generacije OS ažuriranja i pet godina ažuriranja sigurnosnih funkcija.
Poboljšana mobilna iskustva oslanjaju se na napredne sigurnosne funkcije. Samsung Knox omogućava da se podaci čuvaju pod ključem uz mobilnu sigurnost visokog nivoa. Galaxy A54 5G i Galaxy A34 5G korisnicima daju pristup tabli za sigurnost i privatnost, preko koje lako može da se vidi kako aplikacije prate podatke i koja omogućava jednostavne načine da se zaustavi neželjeno prikupljanje podataka. Kada korisnici žele da podijele važne fajlove koji sadrže osjetljive ili lične informacije na najvišem nivou privatnosti i kontrole, tu je funkcija Private Share. Ona omogućava dijeljenje fajlova samo sa naznačenim primaocima u ograničenom vremenu i bez mogućnosti pravljenja screenshotova.
Galaxy A54 5G i Galaxy A34 5G su također kompatibilni sa Samsung Galaxy ekosistemom za savršenu povezanost između uređaja. Korisnici mogu da dobiju 100 GB prostora na Cloudu i jednostavno kopirati fotografije na OneDrive tokom besplatnog probnog perioda od šest mjeseci za Microsoft 365 Basic aplikaciju koja je dostupna na Galaxy A54 5G i Galaxy A34 5G.
Galaxy A54 5G i A34 5G će biti dostupan u četiri boje, i to Galaxy A34 5G u crnoj, srebrenoj, svijetlozelenoj i svijetloljubičastoj, a Galaxy A54 5G u crnoj, bijeloj, svijetlozelenoj i svijetloljubičastoj boji. Oba uređaja će u Bosni i Hercegovini biti dostupna od početka aprila po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 749 KM za Galaxy A34 5G, te po preporučenoj cijeni od 949 KM za Galaxy A54 5G.
__________
*Private Share funkcija zahtijeva da pošiljalac j i primalac imaju Galaxy uređaj i Andriod9 ili noviji kao i Private Share aplikaciju.