Samsung predstavio najnovije telefone iz A serije: Galaxy A21s i Galaxy A41

0
1348
Samsung Galaxy A21s i A41 – vrhunske inovacije po odličnoj cijeni

Kompanija Samsung Electronics Co., Ltd. predstavila je najnovije pametne telefone iz A serije – Galaxy A21s i Galaxy A41, koji oduševljavaju sjajnim dizajnom i odličnim performansama. Oba uređaja dolaze sa unaprijeđenim kamerama, vrhunskim ekranomi dugotrajnim baterijama.

Samsung Galaxy A41 – spoj elegancije i funkcionalnosti

Samsung Galaxy A41 dolazi sa vrhunskim Super AMOLED Infinity-U ekranom od 6,1 inča, koji pruža izvanredan doživljaj gledanja. Ovaj pametni uređaj opremljen je i izdržljivom baterijom od 3.500 mAh-a, sa mogućnošćubrzog punjenja od 15W, pabaterija ovog kapaciteta ne ostavlja korisnike na cjedilu.
Osim toga, trostruka kamera, od kojih je glavna sa 48MP, makro kamera od 5MP i ultraširoka kamera od 8MP, omogućava stvaranje visokokvalitetnih fotografija. Za zadivljujuće selfije i videopozive zadužena je prednja kamera od 25MP, sa fokusom uživo.
Pored odličnih mogućnosti, ovaj modelima i elegantan dizajn koji se dodatno ističe zaobljenim uglovima, ali i posebnim šarama na pozadini uređaja u novim paletama boja: Prism Crush Black, Prism Crush White i Prism Crush Blue, sa završnim, sjajnim, slojem. Telefon će na bh. tržištu biti dostupan od 22. Maja 2020. po cijeni od 589 KM.

Samsung Galaxy A21s – vrhunske kamere i odlično video iskustvo

Infinity-O displej u kombinaciji sa 6,5-inčnim prikazom u rezoluciji visoke definicije svrstava Samsung Galaxy A21s u uređaje koji pružaju jedinstven vizuelni doživljaj. Bez obzira na to da li korisnici igraju igrice ili gledaju video snimke, 20:9 razmjera prikazanog sadržaja u kombinaciji sa Dolby Atmos zvukom stvara vrhunsko video iskustvo. Mogućnosti trostruke kamere biće dovoljne za svačije potrebe. Glavna kamera od 48MP i ultraširoka kamera od 8MP omogućuju snimanje fotografija na profesionalnom nivou, dok je za fokusiranje zadužena makro kamera od 2MP.
Korisnici ovog telefona mogu da provode vrijeme bezbrižno, igrajući igrice i snimajući video zapise, zahvaljujući dugotrajnoj bateriji od 5000 mAh, a brzo punjenje od 15W omogućuje brzu dostupnost uređaja. Dodatno, uz prostor za čuvanje podataka od 64GB interne memorije i do 512GB vanjske memorije korisnici neće morati da brinu o tome da li imaju dovoljno prostora za omiljene sadržaje.
Uređaj će u BiH biti dostupan u junu, u crnoj, bijeloj i plavoj boji, po početnoj cijeni od 399 KM.