Samsung predstavio najnovijeg člana Galaxy A porodice – model A31

0
665
Galaxy A31 će u BiH biti dostupan od polovine jula, po početnoj cijeni od 589 KM u crnoj i plavoj boji

Kompanija Samsung Electronics Co., Ltd. predstavila je Galaxy A31, pametni telefon koji dolazi sa multifunkcionalnom četverostrukom kamerom, vrhunskim Infinity-U displejem, moćnom baterijom od 5.000 mAh i novim, unaprijeđenim mogućnostima.
Korisnici pred sobom imaju veliki Infinity-U displej od čak 6.4 inča. Sadržaj se prikazuje od ivice do ivice, tako da mogu da gledaju omiljene video snimke, igraju igre ili strimuju sadržaj u odličnom FHD+ Super AMOLED kvalitetu. Ekran se nalazi u tankom kućištu od 8,6 mm koje idealno leži u ruci korisnika.
Odlična glavna kamera od 48 MP omogućuje korisnicima da snimaju fotografije i video sadržaj u vrhunskoj rezoluciji. Širokougaona kamera od 8 MP, sa uglom snimanja od 123 stepena dozvoljava korisnicima da snime kadrove šire nego ikada prije, makro kamera od 5 MP pravi sjajne uvećane snimke, dok senzor dubine od 5 MP omogućava Live Focus snimke.
Baterija od 5.000 mAh korisnicima pruža mogućnost da strimuju ili dijele sadržaj i igraju igre koliko god žele. Ukoliko je baterija pri kraju, uz brzo punjenje od 15 W već za 30 minuta biće spremna za cjelodnevno korištenje.
Galaxy A31 dolazi sa naprednim Octa-core procesorom, 4 GB RAM i AI Game Booster tehnologijom. Također, ima 64 GB interne memorije koja može da se proširi do 512 GB.
U ovaj model je ugrađena Samsung Knox tehnologija koja štiti telefon. Skener otiska prsta pruža visok nivo biometričke autentifikacije, tako da jedino korisnik može da ga otključa dodirom.
Samsung je od poznate Asocijacije za dizajn i umjetnost (D&AD) nagrađen priznanjem za kreativnost u predstavljanju najnovijih Galaxy A pametnih telefona, kroz globalnu kampanju ‘Awesome is for Everyone’ i #danceAwesome izazov. U partnerstvu sa K-pop grupom BLACKPINK i društvenom mrežom TikTok, izazov je proizveo pozitivnu reakciju mladih širom svijeta, generišući 4,7 miliona video klipova, dok je ostvareno više od 20,2 milijarde pregleda na TikTok-u.
Galaxy A31 će u BiH biti dostupan od polovine jula, po početnoj cijeni od 589 KM u crnoj i plavoj boji.