Samsungov inovativni dizajn: Uređenje enterijera kuće ili poslovnog prostora koje ostavlja bez daha

0
7231
Samsung The Serif svojim progresivnim dizajnom u interijer unosi dašak umjetnosti i moderne tehnologije

Nakon napornog dana svako od nas uvijek jedva čeka da dođe kući, jer je to jedino sigurno utočište za sve nas i mjesto gdje pronalazimo snagu za dalje. Međutim, trenutno je situacija takva da većinu dana provodimo u svom domu. Tu obavljamo i privatne i poslovne obaveze, pa je zbog toga neophodno da svoje okruženje osvježimo i učinimo još udobnijim, pri čemu možemo zadržati eleganciju i sofisticiranost.
U nastavku vam donosimo neke od modernih trendova, koji garantuju udobnost, a odgovaraju i svačijem ukusu.

Manje je više

Popularna izreka da je manje uvijek više ne podrazumijeva minimalizam koji isključuje bogatstvo sadržaja, već predlaže funkcionalnu organizaciju prostora. Možda je to stvar navike, ali nekako svi uvijek dnevnu sobu uređujemo prema tome na koje mjesto ćemo smjestiti televizor, a uz to nam je potreban i komad namještaja na koji ćemo ga staviti.
Često nam to zauzme previše prostora, ali Samsung The Serif svojim progresivnim dizajnom u interijer unosi dašak umjetnosti i moderne tehnologije, koji se uklapa u svaki tip dizajna. Odvojivo postolje ovom televizoru omogućava potpunu mobilnost i prilagodbu svakom prostoru, a osim što oslobađa prostor, istovremeno ga i obogaćuje svojom elegancijom i profinjenošću.

Šta je sa umjetnošću?

Naši zidovi su naša umjetnička paleta na koju možemo staviti šta god poželimo, a danas glavni motiv besprijekorno dekorisanog zida koji ostavlja bez daha može biti i televizor.

Samsung The Frame je spoj visoke i najinovativnije tehnologije

Samsung The Frame je izvrstan primjer spoja visoke i najinovativnije tehnologije u jednom uređaju koji, prateći modernu estetiku, savršeno nadopunjava svaki interijer. Ispunite svoj ambijent toplim cvjetnim motivima ili osvježavajućim plavetnilom neba ili mora iz jedinstvene Art trgovine, koja vaš dom pretvara u umjetnički atelje.

Zadivite stilom i estetikom

Ukoliko često posao obavljate od kuće onda imate potpunu slobodu, osim ukoliko vaši partneri ili klijenti ne dolaze u vaš kućni ured. Ako je to slučaj, onda sigurno želite ostaviti profesionalan utisak, zadiviti ih sofisticiranim spojem dizajna i tehnologije novim Samsung The Sero televizorom.

Samsung The Sero televizor omogućava vam da svaki sadržaj vidite iz najboljeg ugla

Ovaj uređaj vam omogućava da svaki sadržaj vidite iz najboljeg ugla, opcijom okretanja u okomiti položaj. Osim što pruža savršeno dijeljenje svih digitalnih sadržaja, poput raznih prezentacija, dokumenata ili aplikacija, on predstavlja i izvrsno vizualno rješenje za moderan poslovni prostor.

(Izvor: PR Samsung)