Pogodnosti za nove i postojeće klijente Raiffeisen banke

0
545
Vizual kampanje 'Vrijeme je za lakše bankarstvo!'

Za klijente koji do kraja novembra svoju platu prenesu u Raiffeisen banku pripremili smo posebne pogodnosti i to poklon u vrijednosti 100 KM uz mogućnost korištenja Paketa usluga Tempo bez naknade te niz drugih prednosti koje su dostupne našim klijentima, izjavio je Karlheinz Dobnigg, predsjednik Uprave Raiffeisen banke.
“To ne znači da ne vodimo računa i o našim postojećim klijentima koji su s nama niz godina, a kako bismo im se zahvalili na lojalnosti i ukazanom povjerenju za njih također kontinuirano pripremamo posebne benefite o čemu ih blagovremeno informišemo”, kazao je Dobnigg.

Karlheinz Dobnigg: Svim klijentima želimo olakšati poslovanje sa bankom

Uz prenos redovnih mjesečnih primanja na Raiffeisen banku do 30.11.2020. godine klijente, nakon uplate plate ili penzije, očekuje poklon u vrijednosti 100 KM koji se može iskoristiti putem OPA aplikacije, Lampica kartice ili poklon bona Bingo, KORT ili Namex marketa. Dodatno, klijenti uz određene uslove imaju i mogućnost korištenja Paketa usluga Tempo bez naknade.
“Naš cilj je da svim klijentima olakšamo poslovanje sa bankom, a to između ostalog znači i da im obezbijedimo obavljanje transakcija iz udobnosti vlastitog doma. U prethodnom periodu uveli smo novo mobilno bankarstvo, dok za nenamjenski kredit, karticu ili štednju klijenti mogu aplicirati online uz samo jednu posjetu našoj poslovnici. Dodatno, u Raiffeisen iPoslovnicama koje posluju prema novom konceptu klijentima nudimo efikasnije usluge”, istakao je Dobnigg.
Više informacija o prenosu redovnih mjesečnih primanja na Raiffeisen banku te pogodnostima koje ih pri tome očekuju klijenti mogu pronaći na: www.raiffeisenbank.ba.