Sarajevo: Otvorena nova poslovnica Mikrofina u Novom Gradu

0
11
Svečano otvorena Mikrofinova nova kancelarija u Novom Gradu Sarajevo

Mikrofin, vodeće društvo u mikrokreditiranju u Bosni i Hercegovini, svečano je otvorio svoju novu kancelariju u Novom Gradu Sarajevo. Smještena u naselju Nova Otoka na adresi Generala Mehmeda Alagića br. 16, ova kancelarija je deseta u okviru Filijale Sarajevo i predstavlja 103. Mikrofinovu poslovnicu u zemlji.
“Današnje otvaranje simbolizira našu nepokolebljivu posvećenost pružanju izvrsnih usluga našim klijentima. S ovom novom lokacijom, dodatno smo pojačali našu prisutnost u Sarajevu, omogućavajući nam da budemo još bliži i dostupniji onima koji se oslanjaju na naše usluge“, kazao je Adnan Hajdarević, šef Mikrofinove Filijale Sarajevo.
Nova kancelarija u Novom Gradu Sarajevo, otvorena je za korisnike svakog radnog dana od 8 do 16 sati.
Ovaj događaj dolazi u trenutku kada Mikrofin slavi nedavno dobijeni srebrni rejting od strane MicroFinanza Ratinga, priznanje koje potvrđuje posvećenost etičkom poslovanju, transparentnosti i prilagođavanju usluga specifičnim potrebama klijenata, čime se dodatno učvršćuje njihova reputacija kao pouzdanog i odgovornog partnera u mikrokreditnom sektoru.
S više od 100 poslovnica širom BiH, Mikrofin nastavlja pružati brzu i efikasnu uslugu, te aktivno doprinosi socijalno-ekonomskom prosperitetu zemlje.