Sarajevo Unlimited 2019: Otvoren poziv za Startup Battle

0
1512
Startup Battle takmičenje u okviru 4. Sarajevo Unlimiteda se održava 22-24. oktobra

Već četvrtu godinu, Start-Up Battle je sastavni dio Sarajevo Unlimited foruma, najvećeg foruma za inovacije, poduzetništvo i tehnologiju u regiji JI Evrope. Ove godine 4. Sarajevo Unlimited forum se održava od 22. do 24. oktobra u Sarajevu.
“Posljednjih par godina, start-upi i njihovi okružujući ekosistemi su promijenili tkivo moderne ekonomije. Iz tog razloga nam je važno da kroz Sarajevo Unlimited pružimo prostor za start-upe da rade zajedno, takmiče se, prezentuju, kreiraju, uče, stvore konekcije, pronađu investitore, dobro se zabave i osvoje srca publike ali i značajne fondove.
Šta nudimo? Novčani fond od 2.500 eura, šansu da upoznaš svog narednog investitora, mentorstvo, besplatne edukativne radionice, priliku da se uvežeš sa institucijama, korporacijama, hubovima, akademskom zajednicom, top menadžmentom kompanija iz preko 20 zemalja“, poručuju organizatori.
Online aplikaciju možete pronaći .
Krajnji datum za prijave je 22. septembar 2019. godine do 12:00 sati.
Smještaj i obroci za izabrane start-upe tokom tri dana trajanja foruma će biti pokriveni od strane organizatora. Putni troškovi neće biti pokriveni od strane organizatora. Radni jezik Foruma i StartUp Battle-a je engleski. Za dodatne informacije obratite se putem e-maila na:  startups@weareunlimited.ba.