Saznajte tajnu savršenog espressa na Sarajevo Coffee Festu

0
173
Barcaffe Baristi će obučavati posjetioce na Sarajevo Coffee Festu kako da sami pripreme svoj savršeni espresso

Barcaffe Espresso će na ovogodišnjem Sarajevo Coffee Festu koji će se održati 23. i 24. marta u Hotelu Hills predstaviti svoje blendove Barcaffe Fantasia – prijatno snažne gorčine sa zaokruženim slatkastim ukusom karamele i čokolade, Barcaffe Maestoso – Premium blend dominantne čokoladne note sa aromom prženih badema i prepoznatljivimnaknadnim ukusom svježe pečenog hljebai super-premium kafu 100% Arabica, Barcaffe espresso single origin India – karakterističnog intenzivnog ukusa sa srednje izraženom kiselošću, te prijatna završna nota začina i kakaa.
Tokom ova dva dana, u periodu od 12 do 13 sati Barcaffe Barista će obučavati sve posjetioce kako da sami naprave svoj savršeni espresso. Pored pripreme, ljubitelji espressa će imati priliku naučiti osnove latte arta – oslikavanje kafe mliječnom kremom.
Da iznenađenjima ne bude kraj, Barcafee je pripremio i Cappuccino s vašim likom. Potrebno je zapratiti @Barcaffeespresso na instagramu i prijaviti se hostesi na štandu.
Barcaffe Espresso poziva sve zainteresovane da se pridruže zabavnoj i opuštenoj atmosferi vedrog okruženja najkvalitetnije svježe kafe u periodu od 12h do 19h.

 

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here