Sberbank BH: Tekući račun, internet i mobilno bankarstvo bez naknade za studente

0
1538
Emina Muharemović, direktorica sektora za maloprodaju Sberbank BH

Sberbank BH je na samom početku godine pripremila posebne pogodnosti za studente, koji od sada bez naknade mogu otvoriti tekući račun, dobiti debitnu karticu i izvod po tekućem računu.
U okviru ovog paketa posebna pogodnost je i to što studenti mogu koristiti mobilno i internet bankarstvo.
“Ovo je jedinstvena prilika za studente da se finansijski osamostale uz besplatan set osnovnih bankarskih proizvoda, te da na jednostavan i siguran način upravljaju svojim budžetom dok se pripremaju za budućnost”, ističe Emina Muharemović, direktorica sektora za maloprodaju Sberbank BH.
Internet i mobilno bankarstvo studenti mogu koristiti za online plaćanje školarine, kao i online plaćanje mjesečnih režija za one koji studiraju van svog grada ili države. Debitna kartica koja je sastavni dio paketa će im omogućiti beskontaktno plaćanje roba i usluga u zemlji i svijetu, besplatno podizanje gotovine na svim bankomatima Sberbank BH, kao i sigurnu online kupovinu.
Otvaranje tekućeg računa je brzo i lako, a sve što studentima treba je kopija Index-a, zahtjev za otvaranje računa, fotokopija lične karte i prijava mjesta boravka ne starija od šest mjeseci.