Schneider Electric lansirao novi APC Easy Rack asortiman

0
531
APC Easy Rack PDU asortiman novo je rješenje Schneider Electrica za pouzdanu distribuciju električne energije

Kompanija Schneider Electric danas je predstavila APC Easy Rack PDU asortiman, koji se sastoji od prilagodljive jedinice za distribuciju električne energije za povezana opterećenja, jednostavne za instalaciju i upotrebu.
Novi APC Easy Rack PDU omogućuje pouzdanu distribuciju energije po konkurentnoj cijeni.
APC Easy Rack PDU uređaji odlikuju se LCD ekranom prilagođenim korisniku, multifunkcionalnim web interfejsom i u potpunosti prilagodljivom bojom, dužinom kabla i brojem utičnica. Novi asortiman lakši je od prethodnih modela i besprijekorno dizajniran da stane u aluminijsko kućište, što IT stručnjacima, sistem integratorima i dobavljačima električne energije štedi vrijeme i olakšava instalaciju.
Svi APC Easy Rack PDU uređaji zadovoljavaju visoke standarde elektromagnetske kompatibilnosti (EMC) i sigurnosne provjere, uključujući CE EN55035, EN55032, EN55024, TUV i EN / IEC62368-1. Dolaze i s protokolima kibernetičke sigurnosti za provjeru autentičnosti i enkripciju. Konkurentne su cijene, a tržištu nude pristupačno, bezbjedno i pouzdano rješenje za distribuciju električne energije. Montiraju se bez alata i dolaze s već postavljenim nosačima, čime se ukida potreba za kupovinom dodatne opreme, što štedi vrijeme i novac.
APC Easy Rack PDU uređaji dostupni su u tri nova oblika:
• Easy Basic Rack PDU je niskog profila, laganog kućišta i različitim regijama prilagođenim utičnicama;
• Easy Metered Rack PDU uključuje upravljanje mrežom putem weba za prilagodljiva upozorenja i LCD ekran za nadgledanje stalka;
• Easy Switched Rack PDU omogućava upravljanje mrežom za prilagodljiva upozorenja i daljinski pristup za uključivanje / isključivanje struje u svrhe ponovnog pokretanja, osiguravanje utičnica, grupiranje utičnica i dijeljenje mrežnih priključaka, čime se olakšava spremanje mrežnih veza.