Schneider Electric organizira virtuelni Summit o inovacijama

Na virutelnom Summitu Schneider Electrica bit će otkrivene najbolje strategije i najnovije tehnologije koje će da pomognu kompanijama da napreduju u novom normalnom

0
657
Događaj će započeti obraćanjem predsjednika i izvršnog direktora Schneider Electrica, Jean-Pascal Tricoara

Schneider Electric, globalni lider u digitalnoj transformaciji upravljanja energijom i automatizaciji, poziva svoje partnere, kupce i saradnike na virtuelni Summit o inovacijama 2020. koji će se održati na digitalnoj platformi 8. oktobra 2020. od 13:45 sati.
Innovation Summit pruža jedinstvenu priliku zainteresovanima da saznaju više o digitalizaciji u različitim segmentima tržišta, od energetike, zgradarstva, industrije ili data centara te upravljanju energetskim i operativnim resursima, u skladu s novim ekološkim zahtjevima, koji u prvi plan stavljaju samoodrživost, bezbjednost, fleksibilnost i efikasnost, ali i sve izraženije potrebe za daljinskim upravljanjem.
Kako se danas svijet mijenja brzim tempom, velika je odgovornost na kompanijama koje moraju reagirati brže i odgovornije nego ikad prije. Iz tog razloga na virtuelnom Summitu Schneider Electrica bit će otkrivene najbolje strategije i najnovije tehnologije koje će pomoći kompanijama da napreduju u novom normalnom.
Događaj će započeti uz uvodnu riječ predsjednika i izvršnog direktora Schneider Electrica, Jean-Pascal Tricoara, koji će otkriti najnovije uvide o tržištu i inovacijama. Nakon toga sudionici će imati priliku da odaberu između 20+ strateških radionica, sa 50+ govornika, te da otkriju najnovija EcoStruxure™ rješenja, u 3D tehnologijiili kroz posjetu virtuelnom inovacijskom HUB-u.
Prijave na Innovation summit su otvorene te se možete registrirati putem linka: https://www.se.com/ww/en/about-us/events/innovation-summit-world-tour.jsp