Schneider Electric predstavio Easy UPS 3L od 500 i 600 kVA

0
827
Schneider Electric širi ponudu proizvoda Easy UPS asortimana 3-faznog neprekidnog napajanja

Schneider Electric, lider u digitalnoj transformaciji upravljanja energijom i automatizaciji, najavio je uvođenje Easy UPS 3L-a, najnovijeg dijela Easy UPS asortimana 3-faznog neprekidnog napajanja (UPS), s proširenjem mid-asortimana za vanjske baterije na 500 i 600 kVA (400V).
Dostupan u svim regionima koje podržavaju 400V, s izuzetkom Kine i Japana, Easy UPS 3L pojednostavljuje konfigurisanje i održavanje, osiguravajući visoku raspoloživost i predvidljivost za srednje velike i velike poslovne zgrade, data centre i manje zahtjevne industrijske UPS aplikacije.
Easy UPS 3L štiti ključnu opremu, u raznim okruženjima, od oštećenja uslijed prekida napajanja, prenapona i strujnog udara. Sa 96% uspješnosti predviđa troškove električne energije. Easy UPS 3L uključuje širok raspon napona baterije i prihvaća mnoštvo konfigurisanja baterija uključujući banke baterija. Isporučuje se s punim opsegom opcija i s priborom koji olakšava njegovu instalaciju u različitim okruženjima.
“Daljnjim proširivanjem Easy UPS 3-faznog asortimana Schneider Electric nastavlja zadovoljavati potražnju za jednostavnim, robusnim i konkurentnim rješenjima kod kojih je naglasak na bezbjednosti, efikasnosti i dostupnosti današnjim povezanim preduzećima“, izjavio je Mustafa Demirkol, globalni potpredsjednik, Odjel za upravljanje ponudama 3-faznog UPS-a i marketing, Schneider Electric.
Kupci imaju pogodnost uključene start-up usluge, kojom se obezbjeđuje ispravno i pouzdano konfigurisanje Easy UPS 3L-a zbog postizanja najboljih performansi, pouzdanosti i bezbjednosti u radu.