Schneider Electric predstavio novi industrijski UPS

Objavljeno inovo istraživanje koje će pomoći IT i OT stručnjacima u rješavanju izazova umrežavanja

0
530
Novi Easy UPS uređaj smanjuje trajanje eventualnih zastoja u poslovanju te štite opremu od kvarova

Schneider Electric™, predvodnik u digitalnoj transformaciji upravljanja energijom i automatizaciji, predstavio je novi model uređaja za neprekidno napajanje električnom energijom – 24V DC Easy UPS.
Osmišljen za poslovnu i industrijsku uporabu na svim lokacijama na kojima nestanak struje može dovesti do pada produktivnosti, novi Easy UPS uređaj smanjuje trajanje eventualnih zastoja u poslovanju te štite opremu od kvarova. Novi UPS osigurava i uštedu novca, ali i vremena pri održavanju strojeva te omogućuje uspostavu boljeg nadzora nad industrijskom infrastrukturom.
Dizajn novog Schneider Electric-ovog UPS uređaja, izveden je tako da uzima u obzir potrebe proizvođača opreme i integratora sustava. Easy 24V DC industrijski uređaj za održavanje neprekidnog napajanja je od danas dostupan globalno.
“Schneider Electric-ov UPS uređaji pomažu operaterima koji energiju isporučuju komercijalnom i industrijskom sektoru tako što omogućuju daljinsko upravljanje uređajima i nadzor nad napajanjem, čime se postiže potpuna zaštita njihovih ulaganja“, izjavio je Vicenzo Salmeri, potpredsjednik Odjela za industrijsku i sigurnosnu energetiku kompanije Schneider Electric.
Glavne prednosti uređaja Easy-UPS:
• Znatno skraćivanje trajanja zastoja i zaštita opreme: U bateriji pohranjena energija održava kontrolere i sučelja čovjek-stroj te znatno smanjuje štetu na opremi, koja može nastati zbog loše kvalitete napajanja.
• Lakše održavanje: Očuvajte podatke i softver isključivanjem koristeći 0-5V signal iz relejnog kontakta i eliminirajte potrebu za ponovnim pokretanjem automatiziranih strojeva, nakon nestanka struje.
• Prilagodljivo trajanje: U uređaj za neprekidno napajanje možete staviti do četiri dodatne baterije i tako produžiti trajanje napajanja, tokom dužih nestanka električne energije.
• Bolji nadzor industrijske infrastrukture: Upravljanje i dijagnostika UPS uređaja relejnim kontaktima uz brzu provjeru statusa uređaja LED indikatorima.

Novo istraživanje donosi strategije za uspješno povezivanje operacija

Uz novi UPS, Schneider Electric je podijelio i rezultate najnovijeg istraživanja analitičke kuće IDC pod nazivom Succeeding at Digital-First Connected Operations koje govori ulozi rubnog računalstva za prelazak na digital-first svijet. Objavljena bijela knjiga detaljno opisuje odgovore više od 1.000 IT i operativnih stručnjaka iz industrijskih, zdravstvenih, obrazovnih i drugih vertikala, kao i niz dubinskih intervjua s industrijskim preduzećima. Odgovori pružaju uvid u izazove s kojima se kompanije suočavaju tokom implementacije Edge rješenja kako bi omogućila povezane operacije. Tu su ujedno i strateške preporuke kako napraviti rubnu mrežu koja će izdržati i sve buduće izazove.
IDC-jev izvještaj, kojeg je naručila kompanija Schneider Electric, Succeeding at Connected Operationswith Edge Computing, može se besplatno preuzeti s ove poveznice.