Schneider Electric proširio 3-Phase UPS asortiman Easy UPS 3M-om

0
1065
Schneider Electric proširuje Easy UPS 3 seriju sa do 99% energetski efikasnim Easy UPS 3M-om

Schneider Electric, lider u digitalnoj transformaciji upravljanja energijom i automatizaciji, proširio je 3-Phase UPS asortimana novim Easy UPS 3M-om, 60-100 kVA (400V) UPS-om (neprekidnim napajanjem). Dostupan u većini zemalja, Easy UPS 3M svojim dizajnom optimizovanog otiska i poboljšanim karakteristikama štiti ključnu opremu u čitavom nizu fizičkih okruženja, od oštećenja uslijed nestanka struje, strujnog udara i naponskih skokova. Ovom jedinicom istovremeno se štedi na ulaganju u CapEx i dobiva 99% efikasnost u ECO režimu rada.
Klijenti imaju pogodnost uključene start-up usluge, kojom se obezbjeđuje ispravna i sigurna konfiguracija Easy UPS 3M-a radi postizanja najboljih performansi, pouzdanosti i bezbjednosti u radu.
“Svojom najnovijom trofaznom ponudom, Schneider Electric bolje ispunjava potrebe klijenata i partnera iz različitih grana industrije, što je čini prikladnom za mala i srednja preduzeća, podatkovne centre i proizvodna postrojenja,“ rekao je Christopher Thompson, Vice President, 3-Phase Line of Business, Data Center Systems u Schneider Electricu.

Easy UPS 3M opremljen je intuitivnim interfejsom

Novi proizvod je otporan, sa širokim rasponom prihvatljivih jačina ulaznog napona i jakom zaštitom od preopterećenja, sve sa kompaktnim otiskom. Opremljen je intuitivnim interfejsom koje omogućuje jednostavno konfigurisanje i nadzor, dok opcionalna kartica za upravljanje mrežom, klijentima omogućava daljinskinadzor i upravljanje UPS statusom pomoću Schneider Electric EcoStruxure ITsoftverskog paketa baziranog na cloudu.
Schneider Electric klijentima nudi puni raspon usluga tokom čitavog vijeka trajanja Easy UPS 3M-a, za kojeg kažu da je jednostavan za instalaciju, korištenje i održavanje.
• Easy UPS 3M jednostavne je konfiguracije sa ugrađenim prekidačem ulaznog/izlaznog/zaobilaznog napona, dokidajući potrebu za eksternom osiguračkom kutijom;
• Otporan je na teške okolišne uvjete, sa usklađenim presvučenim štampanim sklopnim pločama, zamjenjivim filterom prašine, radnom temperaturom do 400C i jakom zaštitom od preopterećenja;
• Nudi jednostavniji sistem i štedi na ulaganju u CapEx, što ga čini idealnim za mala i srednja preduzeća.
• U slučaju kupovine opcionalne mrežne kartice omogućava jednostavan nadzor i upravljanje pomoću EcoStruxure IT softverskog paketa baziranog na cloudu.
Za više informacija posjetite www.schneider-electric.com/ecostruxure-it.