Sparkasse Bank u novoj poslovnici u Gradačcu

0
395
Sparkasse Bank je otvorila novu poslovnicu u Gradačcu

Sparkasse Bank je svojim klijentima u Gradačcu dostupna u novoj poslovnici, koja objedinjuje standarde održive gradnje i lijep, prijatan ambijent za poslovanje. Otvorenje novog prostora u Gradačcu banka je obilježila svečanim ručkom sa svojim klijentima, a poslovnicu je posjetio i gradonačelnik Gradačca Edis Dervišagić.
Druženje sa klijentima, vodećim privrednicima iz ove regije, menadžment Sparkasse Bank je vidio kao priliku da se razmijene iskustva, razgovara o potrebama privrede i učvrste veze, sve sa ciljem kreiranja najboljih bankarskih rješenja.

Otvorenje novog prostora u Gradačcu banka je obilježila svečanim ručkom sa svojim klijentima

Predsjednik Uprave Sparkasse Bank Amir Softić je klijentima iznio strateško opredjeljenje banke da gradi finansijsko zdravlje u zajednicama u kojima posluje, što primarno znači podršku razvoju privrede, odnosno visok nivo razumijevanja specifičnih poslovnih modela i adekvatan, savjetodavni odgovor banke na njih. Istakao je da je Gradačac, sa svojim snažnim privrednim potencijalima u auto i metalnoj, prehrambenoj i tekstilnoj industriji, ali i svojim kulturno-historijskom naslijeđem, zajednica sa kojom Sparkasse Bank želi jačati veze.
Sparkasse brend je već dugi niz godina prisutan i uspješno posluje u Gradačcu, a novi ambijent poslovnice će samo doprinijeti boljem iskustvu klijenata i sinergiji sa zajednicom u kojoj posluje.