Sparkasse brzi nenamjenski krediti za nabavku školskog pribora

0
871
Brzi nenamjenski kredit u iznosu do 7.000 KM i uz ratu već od 15 KM mjesečno

Sparkasse Bank dd BiH je novim kreditom omogućila lakši povratak đaka u školske klupe, omogućivši roditeljima da brzo i lako dođu do sredstava za kupovinu svih stvari potrebnih školarcima, od novih udžbenika i školskog pribora, do nabavke namještaja za uređenje ugodnog radnog prostora.
“Svjesni smo činjenice da opremanje djece za školu ima veliki uticaj na kućne budžete, pa mnogi roditelji, kako se bliži septembar, razmišljaju kako da školarcima priušte sve što im je potrebno i da te troškove uklope u svoj budžet. Iz ovog razloga, Sparkasse Bank je omogućila svojim klijentima da apliciraju za brzi, nenamjenski kredit, koji odobravamo u istom danu, a namijenjen je upravo olakšavanju nabavke stvari neophodnih za školovanje“, izjavio je Ahmed Karić, direktor Sektora za poslovanje sa stanovništvom Sparkasse Bank.
Brzi nenamjenski kredit u iznosu do 7.000 KM i uz ratu već od 15 KM mjesečno, idealan je za kupovinu svih stvari potrebnih školarcima, od kupovine novih udžbenika i školskog pribora, do nabavke namještaja za uređenje ugodnog radnog prostora.
Više informacija o ovoj kreditnoj liniji možete vidjeti ovdje