Svečano otvorena 100. poslovnica Raiffeisen banke u BiH

0
1687
Presijecanjem vrpce svečano obilježen početak rada 100. poslovnice Raiffeisen banke

Raiffeisen banka danas je na prigodnoj svečanosti otvorila svoju stotu, jubilarnu poslovnicu u Bosni i Hercegovini. Sjedište 100. Raiffeisen poslovnice je na Mrehemića trgu bb u Sarajevu, u naselju Ciglane.
“Otvorenje naše 100. poslovnice u BiH potvrđuje ne samo našu opredjeljenost da dodatno učvrstimo prisutnost na ovom tržištu, već i da budemo dostupni našim klijentima što je više moguće. Naš fokus je na pružanju brze i fleksibilne usluge vodeći računa da klijenti trebaju uložiti minimalan napor u poslovanju s nama. Strateška orijentacija banke je povećati efikasnost i utjecaj poslovanja u različitim segmentima – želimo ponuditi naše usluge kako kroz digitalne kanale tako i kroz rasprostranjenu mrežu poslovnica i bankomata širom zemlje“, izjavio je Karlheinz Dobnigg, predsjednik Uprave Raiffeisen banke BiH.
Dobnigg je dodao da banka neće naplatiti naknadu za obradu kredita svim klijentima koji su na dan svečanog otvorenja aplicirali za kredit u bilo kojoj od Raiffeisen poslovnica u zemlji, što je jedan od načina da se banka zahvali svojim klijentima na povjerenju.
Svečanom otvorenju poslovnice su prisustvovali brojni klijenti, poslovni partneri, predstavnici medija te zaposlenici Banke. Vrpcu su presjekli članovi Uprave banke, Karlheinz Dobnigg i Mirha Hasanbegović kao i Ulrike Hartmann, ambasadorica Republike Austrije u Bosni i Hercegovini, čime je zvanično obilježen početak rada nove poslovnice Raiffeisen banke u Sarajevu.
Iskusni i stručni tim uposlenika kojim rukovodi Senija Cibra će svakodnevno raditi na tome da klijentima bude na raspolaganju partnerski način poslovanja, te da pronađe optimalna rješenja za njih.
Raiffeisen poslovnica na Mrehemića trgu bb u Sarajevu, u naselju Ciglane će usluge klijentima pružati radnim danima od 8 do 16 sati, te subotom od 8 do 13 sati. U sklopu poslovnice postavljen je i vanjski Cash Point bankomat koji pored isplate omogućava i uplatu novčanih sredstava, 24 sata dnevno.