Svjetlostkomerc u Sarajevu otvorio 20. knjižaru Svjetlost

0
3233
U sarajevskom naselju Dobrinja otvorena 20. knjižara Svjetlost, uručen vaučer za SOS Dječija sela

Sarajevsko naselje Dobrinja i ulicu Nurije Pozdreca br. 6 od sada krasi novootvorena knjižara ‘Svjetlost’. Ovo je ujedno i jubilarna, 20. knjižara kompanije Svjetlostkomerc, vodećeg bosanskohercegovačkog maloprodajnog lanca specijaliziranog za prodaju školskog pribora, igračaka, edukativnih slikovnica, knjiga, udžbenika, kancelarijskog materijala, gift i putnog programa.
“Uprava i svi uposlenici kompanije Svjetlostkomerc kontinuirano rade na unaprjeđenju poslovanja i širenju maloprodajne mreže, a tome u prilog ide i otvaranje naše jubilarne, 20. knjižare na Dobrinji. U knjižarama ‘Svjetlst’ može se kupovati sa odgođenim plaćanjem, te da na taj način kupcima dajemo priliku da uživaju svjetske trendove uz znatnu olakšicu“, izjavio je Madžid Avdagić direktor kompanije Svjetlostkomerc.
Početak školske godine, osim radosti, novog druženja i novih životnih pobjeda, predstavlja značajnu finansijsku stavku za porodicu SOS Dječija sela BiH. Naime, Svjetlostkomerc kao društveno odgovorna kompanija, odlučila je obezbijediti dio školskog pribor za osnovce i srednjoškolce.
Osim maloprodaje Svjetlostkomerc već treću godinu posluje i u segmentu veleprodaje koja iz godine u godinu bilježi znatan rast.