Prijave za najpotpuniji trening prodaje u BiH dostupne još 6 dana

0
674
Cjelodnevni trening Non-stop prodaja biće održan 28. novembra u sarajevskom hotelu Hills

Sarajevski hotel Hills će 28. novembra biti domaćin najpotpunijeg treninga prodaje u Bosni i Hercegovini pod nazivom ‘Non-stop prodaja’.
Dakle, ukoliko ste osoba koja želi raditi na sebi i proširiti znanje i vještine o partner menadžmentu, pregovaranju, online prodaji, kako ispravno angažovati influensere, kako stvoriti interakciju prodajne sile i oglašivača, ukoliko želite dominirati tržištem onda je upravo ‘Non-stop prodaja’ cjelodnevni trening događaj za koji se imate priliku prijaviti još šest dana.
Sve informacije, kao i karte su dostupne po jedinstvenim cijenama na www.edu.uptrend.ba.
Događaj je privukao veliko interesovanje zbog vrhunskih govornika i stručnjaka koji će upotpuniti program ovog događaja. Jasmin Kukuljac, Kemal Balihodžić, Zerina Čolaković, Ervin Habibović i Harun Bavčić, svoje znanje, iskustva i vještine će podijeliti sa svima koji se odluče biti učesnici ovog treninga prodaje.
U sklopu treninga ‘Non-stop prodaja’, idejni tvorac kompletnog koncepta i direktor UpTrend Marketing Solutions, Kemal Balihodžić predstaviće i svoju novu knjigu pod nazivom ’50 nijansi prodaje – Umijeće dominacije’ koja će uskoro biti dostupna u prodaji.
‘Non-stop prodaja’ cjelodnevni trening, održava se uz partnersku podršku Orior Media, Origin Europe i Agencije za zapošljavanje Zaposli.se, te medijskih partnera Poslovne novine, akta.ba, profitiraj.ba i ekapija.com.