U novu godinu sa zdravim navikama: Upoznajte Galaxy Watch5, pametni sat za top formu

Samsung je uz Galaxy Watch5 i Watch5 Pro napravio korak dalje u praćenju našeg zdravlja

0
2192
Pametni sat možete prilagoditi svojim željama te izabrati različite opcije i boje kaiša ili brojčanika

Kako u današnjem brzom načinu života pronaći balans i ne zanemarivati zdrave navike? Ovo pitanje postavljaju mnogi od nas, tragajući za uređajima koji će nam pomoći da održavamo zdrav život, budemo produktivni i zadovoljni iako smo stalno u pokretu i multitaskingu. Pametni uređaj koji će nam biti pouzdan pomoćnik dok u novoj godini krećemo ka top formi je sat Samsung Galaxy Watch5 sa svojim vrhunskim funkcijama.
Moćna tehnologija koja ga je iznjedrila razvijena je s namjerom da nam olakša svakodnevne aktivnosti i pomogne uspostaviti navike za velike i male pobjede.

Pametni sat kao nagrada i inspiracija

Samsung je uz Galaxy Watch5 i Watch5 Pro ponovo napravio korak dalje u praćenju našeg zdravlja. BioActive senzor pruža velike mogućnosti praćenja aktivnosti i mjeri optičku brzinu otkucaja srca, električni signal srca i pravi analizu bioelektrične impedancije, odnosno sastav tijela kojim se računa postotak tjelesne masnoće. U skladu s tim podacima možete prilagoditi svoj program i intenzitet vježbi da bi one donijele rezultate koje očekujete.
Prati vas da u novu godinu uđete kao bolja verzije sebe, inspiriše da ustajete ranije, kvalitetnije se hranite, vježbate, izlazite vani, birate svoj stil!

Dizajn Samsung pametnog sata je prilagodljiv različitim odjevnim kombinacijama i načinima života

Ovaj sat sa ugodnim i kvalitetnim kaišem možete nositi po cijelu noć i dan. U nizu unapređenja su i oni koji se odnose na mjerenje kvaliteta sna. Jednostavno planiranje potaknut će vas da na vrijeme krenete u krevet, a analiza sna pokazat će budite li se noći, hrčete li i koliko čvrsto spavate. Na taj način možete definisati kako unaprijediti i ovaj važan segment našeg svakodnevnog života.
Preporučujemo i da instalirate Advanced Sleep Coaching program koji će vas savjetima i provjerama voditi kroz dnevne misije, tekstove u vezi sa spavanjem, upute za meditaciju i izvještaje o spavanju kako biste se osnažili i pripremili za sve izazove koje donosi novi dan.
Dodamo li ovome i poboljšanu detekciju pada, onda vam je jasno da ništa nije prepušteno slučaju i da će vaš hitni kontakt biti obaviješten ukoliko se spotaknete ili padnete s kreveta.

Povezani sa svijetom, posvećeni sebi

Dizajn Samsung pametnog sata je prilagodljiv različitim odjevnim kombinacijama i načinima života, tako da se savršeno uklapa u sportski stil, ali i formalnije outfite. Mnogi favorizuju upravo činjenicu da je to modni dodatak i moćni uređaj u jednom.
Osim što možete birati veličinu od 40 ili 44 mm, ovaj pametni sat možete u potpunosti prilagoditi svojim željama pa za svaku priliku izabrati različite opcije i boje kaiša ili brojčanika.

Pametni sat Samsung Galaxy Watch5 sa svojim vrhunskim funkcijama biće nam pouzdan pomoćnik

Veća baterija i otpornost na habanje posebno će oduševiti entuzijaste koji mnogo vremena provode na otvorenom, šetaju, planinare ili voze bicikl. A kada odlučite odmoriti, sat vam pomaže da se kvalitetnije odmorite i oporavite, prateći otkucaje srca, dajući preporuke o potrošnji vode na temelju znojenja, kao i prateći nivo kisika u krvi.
Povežete li ga sa drugim Galaxy uređajima, kao što su Samsung pametni sat ili bežične slušalice Galaxy Buds2 Pro, vježbanje i odmaranje pratit će osjećaj potpune povezanosti i koncentracije uz muziku, film ili neki drugi način u kojem uživate.
Na kraju krajeva, postati bolja verzija sebe ne znači juriti za impresivnim fizičkim rezultatima ili usvajati neugodne rutine kao svoje navike, već davati prioritet svojoj dobrobiti i dobrim navikama koje nam donose radost, vrijednost i ravnotežu u život.

Istražite svijet Galaxy Watch 5 i Galaxy Watch 5 Pro na: https://www.samsung.com/ba/watches/galaxy-watch/.

(Izvor: PR Samsung)