U Sarajevu održana završna ceremonija Akademije za poduzetnike

0
475
Održana je i panel diskusija o temi značaja projekta Akademije za poduzetnike

Sinoć je u Hotelu Europe u Sarajevu održana završna ceremonija Akademije za poduzetnike koju su u mjesecu aprilu pokrenuli NLB Banka d.d. Sarajevo i Razvojna podrška Evropskog fonda za Jugoistočnu Evropu (EFSE DF).
Tim povodom održana je i panel diskusija o temi značaja projekta Akademije za poduzetnike, a osim toga učesnici Akademije, kao i organizatori, razmijenili su svoja iskustva i zapažanja tokom proteklih šest mjeseci za vrijeme trajanja radionca.
“Akademija za poduzetnike je jedan vrlo uspješan projekat kojim smo pokazali da NLB Banka svojim klijentima, osim usluga, nudi i edukacije i time im pomaže da unaprijede svoje znanje za što bolje buduće poslovanje. Izuzetno sam sretna što smo u saradnji sa EFSE DF-om odlučili pokrenuti ovaj projekat i čestitam svim našim učesnicima koji su bili dio Akademije“, izjavila je predsjednica Uprave NLB Banke d.d. Sarajevo Lidija Žigić.

Svim učesnicima Akademije dodijeljeni su certifikati

Na jučerašnjoj ceremoniji svim učesnicima Akademije dodijeljeni su certifikati. U proteklih šest mjeseci Akademija za poduzetnike se održavala u četiri bh. grada: Sarajevu, Mostaru, Tuzli i Bihaću i obuhvatala je tri serije radionica koje su vodili predavači iz vodeće konsultantske kuće Deloitte. Cilj Akademije jeste osigurati dodatnu vrijednost za klijente u vidu profesionalnog usavršavanja i umrežavanja, te kroz stručna predavanja unaprijediti poslovanje privrednika uz ekspertizu eksterno angažovanih predavača.