U Sarajevu otvorena nova dm prodavnica, uručena donacija Domu zdravlja Novi Grad

0
389
Domu zdravlja Novi Grad Sarajevo uručena donacija dm-a u vrijednosti od 5.000 KM

U novom tržnom centru Bingo koji je u Sarajevu, na adresi Džemala Bijedića 160, otvoren danas, vrata za svoje kupce otvorila je i 77. dm prodavnica u BiH.
Početak rada na još jednoj adresi u Sarajevu, kompanija dm je obilježila društveno odgovornim angažmanom u lokalnoj zajednici te je Domu zdravlja Novi Grad uručena donacija u vidu zaštitne opreme u vrijednosti od 5.000 KM. Edisa Lačić, regionalna menadžerica dm-a uručila je ček donacije direktorici OJ Doma zdravlja Novi Grad prim. dr. Merimi Pašić.
Povodom otvorenja, u periodu od 12. do 26. septembra dm je za sve kupce osigurao i vrijednu nagradnu igru: Svakom kupovinom u ovoj prodavnici kupci stiču pravo učešća, a najsretnije očekuje: mašina za pranje suđa gorenje kao prva nagrada, mikrovalna pećnica gorenje kao druga nagrada, dok ostali nagradni fond čini 10 dm poklon kartica u vrijednosti po 25 KM.
“U našoj novoj, moderno opremljenoj dm prodavnici nudimo bogat asortiman proizvoda dm marke kao i drugih, domaćih i svjetskih brendova. Sretni smo što smo našim kupcima u Sarajevu osigurali mogućnost da proizvode koje nudimo potraže i u novootvorenom TC Bingu”, kazala je Edisa Lačić, regionalna menadžerica dm-a i dodala kako prodajna mreža ove kompanije u Sarajevu sada broji 16 dm prodavnica.
Početak rada još jedne dm prodavnice protekao je uz brojne pogodnosti za kupce koji su na dan otvorenja imali priliku iskoristiti posebnu ponudu 1+1 gratis proizvoda, kao i 15% popusta na ukupnu kupovinu do 14. septembra.
Radno vrijeme nove dm prodavnice u sarajevskom TC Bingo je od ponedjeljka do subote od 9 do 21 sat, a nedjeljom od 10 do 18 sati.