U subotu otvorenje Greenpark tehnološkog centra na Trebeviću

0
608
Symphony želi da kreira što kvalitetnije i razvijenije IT tržište u BiH

Kao kruna uspješnog poslovanja u prethodnih 15 godina, kompanija Symphony će u subotu zvanično otvoriti i Greenpark tehnološki centar na Trebeviću, prvi ove vrste u Bosni i Hercegovini koji prati najsavremenije svjetske standarde.
Greenpark tehnološki centar na Trebeviću sa 3.500 kvadratnih metara sadrži preko 20 konferencijskih sala, rekreativni i sportski bazen, teretane, kino sale, tursko kupatilo, gaming room, šest terasa sa prekrasnim pogledom na grad, kao i šumske staze za šetnju i opuštanje. Kreiranje ugodne radne atmosfere, briga o svojim uposlenicima, timski rad i konstantno motiviranje na rast i razvoj, narativ je kojim Symphony želi da kreira što kvalitetnije i razvijenije IT tržište u BiH.

Greenpark tehnološki centar na Trebeviću prati najsavremenije svjetske standarde

Symphony je izgradio tim koji uspješno sarađuje sa vodećim kompanijama iz oblasti bankarstva, zdravstvene zaštite, trgovine, transporta i energetskog sektora na razvoju i realizaciji tehnoloških rješenja.
“Najveća prednost koju vidim je mogućnost saradnje i upoznavanja sa kolegama iz preko 20 zemalja, kroz putovanje i posjetu našim tehnološkim centrima širom svijeta. Unutar naše zajednice sam stekla prijatelje za cijeli život, što je za mene najveća nagrada“, navodi Dalila Zeljković, voditeljica odjela za komunikacije u kompaniji Symphony.