U subotu u Sarajevu kasting za maneken(k)e

0
1551
Počinju kastinzi za maneken(k)e širom Bosne i Hercegovine

U Sarajevo City Centru (SCC) u subotu, 12. oktobra, u 18 h se održava kasting za maneken(k)e!
“Svako ima jednaku priliku jer kandidate za slijedeći krug kastinga birati ćemo i po nečem što ih izdvaja od drugih, a ne samo po osobnosti i fotogeničnosti“, ističu iz agencije Relatum Model Management, a čiji modeli i ove sezone nose svjetske dizajnere na prestižnim modnim revijama u New Yorku, Londonu, Milanu i Parizu.
Uz Marka Lovrića, direktora modne agencije Relatum Model Management, koji je i sam niz godina uspješno koračao svjetskim modnim pistama, u žiriju Relatum Swan kastinga, biti će i najuspješnija bosanskohercegovačka manekenka i direktorica agencija Swan Model, Džejla Glavović Očuz.
Na kasting se mogu prijaviti sve zainteresirane djevojke i momci između 14 i 24 godine starosti. Djevojke moraju biti iznad 170 cm, a momci iznad 183 cm visine.
Djevojke bi trebale biti bez šminke ili minimalno našminkane u jednostavnoj odjeći koja pokazuje cijelu figuru, kao što su obična crna ili bijela majica i crne ili plave skinny traperice, a mogu ponijeti i cipele sa visokom petom. Momci bi također trebali obuči običnu majicu i uske traperice.
Više informacija možete pronaći i na www.relatumswan.com