Union banka otvorila poslovnicu Grbavica u Novom Sarajevu

0
2474
Svečano otvorena nova poslovnica Union banke u zgradi Loris

Nova savremeno uređena poslovnica Union banke otvorena je danas u Novom Sarajevu, u zgradi Loris na Grbavici (ulica Topal Osman-paše 26) i predstavlja nastavak realizacije planova Banke o širenju mreže poslovnica i približavanju klijentima i poslovnim partnerima.
“Općina Novo Sarajevo jedna je od ekonomski najpotentnijih i najmnogoljudnijih sarajevskih općina i Union banka, kao jedina banka u državnom vlasništvu mora biti tu”, izjavila je Anisa Šarić, direktorica Filijale Sarajevo Union banke.
Ona je dodala da Union banka u posljednjih niz godina intenzivno radi na razvijanju proizvoda i usluga koji će olakšati svakodnevni život stanovništvu, te pospješiti i unaprijediti poslovanje poslovnih klijenata Banke. Rezultat tih napora je činjenica da je Union banka postala neko ko postavlja trendove na tržištu stambenih kredita u FBiH, sa povoljnom i fiksnom kamatnom stopom, te uz dodatne pogodnosti koje ponudu ove Banke izdvajaju u odnosu na druge. Povodom otvaranja poslovnice ‘Grbavica’ u Novom Sarajevu, Union banka je za sve buduće klijente pripremila mnogobrojne proizvode i usluge bez naknade do kraja godine.