NLB Stambeni krediti nove generacije

0
2863
U akcijskoj ponudi NLB Stambeni krediti bez naknade za obradu kredita

NLB Banka d.d. Sarajevo je pripremila novu specijalnu ponudu Stambenih kredita nove generacije sa brojnim pogodnostima. Radi se o kreditima bez naknade za obradu i vođenje kreditnog računa, sa kamatnom stopom od 3,95% (EKS 4,24%), u iznosima do 200.000 KM i rokom otplate do 25 godina.
“Svjesni smo da je kupovina novog doma veoma važna životna odluka, te našim klijentima stojimo na raspolaganju ne samo sa odličnim uslovima nove ponude, već osiguravamo i individualan pristup i savjet kada je to potrebno. Sigurna sam da će ova ponuda zadovoljiti potrebe naših sadašnjih i novih klijenata, a specifičnost ponude je i da klijenti NLB Banke a.d., Banja Luka mogu realizovati stambeni kredit po istim uslovima i u ovu kampanju idemo zajednički na prostoru cijele BiH”, izjavila je predsjednica Uprave NLB Banke d.d. Sarajevo, Lidija Žigić.
Za sve one koji se odluče iskoristiti specijalnu ponudu stambenih kredita, Banka je pripremila i dodatne pogodnosti. Iznos kredita može biti uvećan za 10.000 KM i za njega nije potreban dokaz o namjeni, te Banka nudi mogućnost odobravanja grace perioda od 6 mjeseci u kojem klijent plaća samo kamatu.
Također, u NLB Banci d.d., Sarajevo u ponudi su i posebno povoljni i atraktivni keš krediti do 50.000 KM sa vrlo povoljnom kamatnom stopom 3,99%, (EKS 4,33%) za klijente koji prenesu primanja na NLB Banku, sa rokom otplate do 5 godina.