Uručene glavne nagrade za godišnju poklon kupovinu u Mercatoru

0
295
U Mercatoru uručene glavne nagrade velike nagradne igre 'Uz moje brendove do godišnje poklon kupovine'

U tržnom centru Mercator Ložionička Sarajevo jučer su uručene glavne nagrada velike nagradne igre ‘Uz moje brendove do godišnje poklon kupovine’, organizovane u okviru sedmog vala kampanje ‘Moji brendovi, naše vrijednosti’.
Zbog uvažavanja epidemioloških mjera i situacije sa Covid-19, svečano su uručene samo najveće nagrade u iznosu od 5.000 i 3.000 KM za godišnju poklon kupovinu u Mercatoru, dok će ostalim dobitnicima biti uručene pojedinačno, tokom narednih dana u Mercator prodavnicama širom Bosne i Hercegovine.
“Izuzetno sam sretan i zadovoljan jer sam dobitnik najveće nagrade Mercatorove nagradne igre. Veliko iznenađenje mi je priredio Mercator i hvala na divnoj nagradi“, izjavio je Armin Vladavić, dobitnik nagrade od 5.000 KM za kupovinu u Mercatoru
“Moja porodica i ja smo inače vjerni kupci u Mercator centrima i veoma sam sretan što smo baš mi dobitnici vrijedne nagrade. Siguran sam da ćemo nagradu iskoristiti na najbolji mogući način“, izjavio je Benin Lavić još jedan dobitnik najveće nagade.
“Sretni smo da smo i ovoga puta unijeli radost u domove 110 naših vjernih kupaca, te u ime kompanije Mercator BH i svih naših partnera, čestitam sretnim dobitnicima i zahvaljujem svim učesnicima“, Izjavila je Elma Sulejmanović, voditelj projekta iz odjela Marketing i PR Mercator BH.
Podsjećamo, u ovoj nagradnoj igri su mogli učestvovati svi kupci sa prijavljenim prebivalištem u BiH, koji su izvršili kupovinu u Mercatoru u iznosu od najmanje 30 KM i koji su prilikom te kupovine kupili najmanje jedan artikal, koji je na polici obilježen oznakom ‘Moji brendovi’.
Partneri u ovoj nagradnoj igri su bili omiljeni brendovi svih kupaca Mercatora, Sarajevski Kiseljak 1,5l, Sarajevsko Pivo Premium, Duel deterdžent I omekšivač, Franck Čipi Čips Chio, Munchmallow i brojni drugi. Mercator će i u sljedećim projektima nastaviti nagrađivati svoje vjerne kupce vrijednim nagradama.