Uskoro počinje EYOF: Jeep konvoj iz Rima donosi olimpijski plamen u Sarajevo

0
1118
Stijaković: Brand Jeep će na Bjelašnici i Jahorini tokom EYOF-a imati svoju postavku

Povodom učešća na ovogodišnjem najvećem sportskom olimpijskom festivalu za mlade – EYOF-u, brend Jeep* je danas u Golf Clubu u Sarajevu upriličio radni doručak sa predstavnicima bh. medija.
Tom prilikom je Aleksandar Stijaković, marketing menadžer brenda Jeep, novinare upoznao sa planiranim aktivnostima za vrijeme trajanja manifestacije EYOF.
“Velika nam je čast i zadovoljstvo što smo dio ovog lijepog projekta. Brand Jeep je, kao ovogodišnji dijamantski sponzor EYOF-a, pripremio nekoliko aktivnosti za naredni period. Naš Jeep konvoj sutra kreće u Rim gdje ćemo 31. januara, na zvaničnoj ceremoniji primopredaje, preuzeti olimpijski plamen i dovesti ga u Sarajevo 2. februara. Za vrijeme tog putovanja, napravićemo i jednu reportažu o putu olimpijskog plamena od Rima do Sarajeva. Osim toga, od 9. do 16. februara na dvije planine, Bjelašnici i Jahorini, brand Jeep će imati svoju postavku uz mnogo zanimljivih aktivnosti za posjetioce. Ovim putem pozivam i vas da nam se pridružite i da zajedno budemo dio ovog značajnog sportskog dešavanja“, izjavio je Stijaković.

Brend Jeep u Golf Clubu povodom EYOF-a upriličio druženje sa predstavnicima medija

Nakon završenog oficijelnog dijela, predstavnici medija su imali priliku pogledati i fotografisati se sa nekoliko Jeep-ovih vozila, parkiranih na platou Golf Club-a. Uslijedilo je lijepo druženje uz razgovor u ugodnoj atmosferi.
_____________
*Gama vozila Jeep sastoji se od modela Cherokee, Compass, Grand Cherokee, Renegade, Wrangler.