Uz dm program lojalnosti kupci mogu sakupljati bodove i ostvariti uštede

0
406
Kompanija dm uvodi program lojalnosti, kupci mogu sakupljati bodove i ostvariti uštede

Nova 2022. godina za dm kupce donosi nova iznenađenja i pogodnosti. Kompanija dm u ovu godinu ulazi sa ekskluzivnom ponudom – dm active beauty programom lojalnosti putem kojeg će dm kupci ostvarivati pogodnosti i uštede.
“Prvi na bh. tržištu, ali i u dm koncernu program lojalnosti ćemo realizovati isključivo putem mobilne aplikacije i digitalne kartice, a sve u duhu nastojanja da u svakodnevnom radu koristimo nove tehnologije koje nam svima olakšavaju svakodnevnicu”, naglasila je Admira Isaković, voditeljica Nabave i Marketinga dm-a.
Prvi korak koji trebaju napraviti svi koji žele još više uživati u kupovini u dm-u jeste da sa Google Playa ili App Storea besplatno preuzmu dm active beauty (PAYBACK) aplikaciju i instaliraju je na svoj mobitel. Nakon jednostavnog procesa registracije, klika na opcije saglasnost i ‘aplikacija radi’, mogu započeti njeno korištenje.
“Korištenjem dm active beauty aplikacije na jednostavan način registrovani članovi mogu sakupljati bodove i tako ostvarivati uštede. Time su obuhvaćeni svi proizvodi iz dm asortimana, od proizvoda za ljepotu i njegu, preko prehrambenih i proizvoda za domaćinstvo pa sve do proizvoda za bebe, osim, zbog zakonske obaveze, adaptiranih mlijeka i formula za dojenčad. Sakupljeni bodovi na dm online kartici imaju rok važenja tri godine”, pojasnila je Isaković i naglasila da je osim stalnog širenja asortimana dm fokusiran da kupcima uvijek bude bliže i nudi nove pogodnosti.

Besplatno preuzimanje aplikacije dm beauty active moguće je putem Google Playa ili App Storea

Uz dm active beauty program lojalnosti, koji je dostupan od danas (11. januar), prilikom svake kupovine obavljene u bilo kojoj dm prodavnici u BiH, u iznosu od 2 KM i više, sve članove programa dm će nagraditi vrijednim bodovima. Aktiviranjem online kupona na dm active beauty aplikaciji svaki kupac ima priliku dobiti i dodatne bodove te tako ih sakupiti više i još brže doći do uštede.
Svi kupci koji se odluče i primati dm newsletter očekuju i informacije o aktuelnostima u dm-u i u okviru active beauty programa, kao i atraktivni benefiti u vidu personaliziranih ponuda, usluga, nagrada i različitih iznenađenja.
Više informacija o dm active beauty programu lojalnosti pronađite na web stranici https://www.dm-drogeriemarkt.ba/