Uživajte tokom ljetnjih sportskih takmičenja uz Samsung 8K televizore

0
147
Uz Neo QLED 8K televizor korisnici se u potpunosti mogu uživjeti u važnu utakmicu

Ovo ljeto bit će pravi spektakl za sve ljubitelje sporta širom svijeta. S obzirom na brojna velika sportska događanja koja nas očekuju, uključujući i iščekivani evropski šampionat u fudbalu, idealan je trenutak za nadogradnju kućnog ambijenta za gledanje. Zahvaljujući naprednoj 8K rezoluciji i AI funkcijama na najnovijim Samsung televizorima i soundbarovima, fudbalsko ljeto će dostići sasvim novi nivo, dok ćete se vi osjećati kao da ste na tribinama.
Uz Neo QLED 8K televizor od 85 inča korisnici se u potpunosti mogu uživjeti u važnu utakmicu – ogromni ekran idealan je za one koji žele da organizuju gledanje kod kuće tokom ovogodišnjeg bogatog sportskog rasporeda. Dostupni na novim Samsung 8K televizorima, uključujući vodeći Neo 2024 Neo QLED 8K, 8K AI Upscaling Pro i Motion Enhancer Proopcije u kombinaciji pružaju izuzetnu jasnoću prikaza tako što poboljšavaju sadržaj niske rezolucije te smanjuju izobličenje i zamućenje lopte.
Istovremeno, zvukove stadiona možete dovesti direktno u svoj dnevni boravak zahvaljujući tehnologiji Object Tracking Sound Pro. Ova tehnologija, koja se oslanja na vještačku inteligenciju, omogućuje zvuku da se kreće zajedno s akcijom, nevezano za smjer, pružajući tako potpuno uranjanje u svaki detalj. Bez obzira slušate li slavlje pobjedničkog gola ili neizvesnost mase koja iščekuje kazneni udarac, čut ćete svaki kutak stadiona.
“Naša najnovija linija 8K televizora, pokretana inovacijama vještačke inteligencije, savršen je dodatak za dom svakog ljubitelja sporta uoči velikog ljetnjeg sportskog događaja”, izjavio je Benjamin Braun, glavni direktor marketinga za Samsung Europe.
Za više informacija o najnovijim Samsung inovacijama u AI tehnologiji za 8K, te da biste saznali više o najnovijim ponudama televizora i audio uređaja, posjetite https://www.samsung.com/ba
(Izvor: PR Samsung)