Velik interes proizvođača za izlaganje na Prvom bh. online sajmu namještaja

0
147
Prvi online sajam namještaja u BiH biće održan od 15. do 20. maja

Menadžment kompanije SimPerfect u čijem vlasništvu je i platforma namjestaj.shop ovih dana vrši pripreme za održavanje ‘Prvog bh. online sajma namještaja’ koji će okupiti proizvođače i prodavače pločastog i tapaciranog namještaja te proizvođače i prodavače dekora i kućanskog asesoara.
Podršku organizaciji ovog sajma koji će biti održan od 15. do 20. maja najavila je Privredna komora Federacije BiH kao i Vanjskotrgovinska komora Bosne i Hercegovine.
“Činjenica da živimo u vremenu pandemije koronavirusa te da je naše kretanje djelimično ograničeno bila je motiv da organiziramo ‘Prvi online sajam namještaja’. Posjetitelji će imati priliku pogledati namještaj, razgovarati s prodavačima i proizvođačima, prisustvovati određenim stručnim sesijama koje će organizirati naši partneri iz Privredne komore FBiH i Vanjskotrgovinske komore BiH”, kazala je direktorica Sajma, Samira Avdić.
Organizatori navode da će tokom sajma biti omogućena i usluga enterijeri dizajn studija a sajam će biti zatvoren dodjelom nagrada proizvođačima i posjetiocima.
“Naše posjetitelje i kupce očekuju velike pogodnosti i popusti na izložbene komade ali i premijerno predstavljanje novih kolekcija. Namjestaj.shop, prva bh. online platform za promociju i prodaju namještaja, na ovaj način postaje nezaobilazno mjesto za sve one koji proizvode i prodaju u industriji namještaja”, kazala je Ajla Žujo Demirović, PR Sajma.
Svi zainteresirani izlagači namještaja svoju prijavu za učešće na Sajmu mogu popuniti online na registracijskom panelu.