Wizz Air pokreće mobilnu platformu Wizz Ride

0
647
Wizz Air pokrenuo je svoj prvi program WIZZ ambasadora održivosti

Aviokompanija Wizz Air sa najvećom stopom rasta, danas pokreće Wizz Ride, novu platformu za rezervaciju taksi i privatnog prevoza integrisanu u svoju postojeću mobilnu aplikaciju, u partnerstvu sa vodećim B2B servisom za iznajmljivanje vozila i rješenja u oblasti mobilnosti, kompanijom CarTrawler. Platforma nudi korisnicima širok izbor opcija putovanja i planiranje puta čini efikasnijim zahvaljujući specijalizovanim rješenjima.
Korištenjem CarTrawlerovog softvera, Wizz Ride svojim korisnicima omogućava da isplaniraju savršen put, bez obzira da li je na zahtjev ili prethodno rezervisan. Povezivanjem opcija prevoza Wizz Ride čini putovanja jednostavnijim je nudi sve usluge za putnike na jednom mjestu, od trenutka kad izađu iz kuće do dolaska na željenu destinaciju.
“Proizvod Wizz Ride obezbjeđuje korisne servise i za unaprijed rezervisan i za prevoz na zahtjev, što korisnicima štedi vrijeme i novac. Ova usluga koja je jednostavna za korištenje je uvedena u saradnji sa kompanijom CarTrawler i dostupna je jednim klikom na mobilnu aplikaciju Wizz Aira”, izjavio je George Michalopoulos, komercijalni direktor Wizz Aira.
“Wizz Ride je fantastična vijest za putnike Wizz Aira koji žele sva rješenja za svoje potrebe na jednom mjestu i dodatno jača relevantnost brenda naših partnera. CarTrawler ima neprikosnoven ekspertski uvid u ovaj sektor i u odličnoj je poziciji da podstiče oporavak kroz inovacije kao što je naša SDK platforma. Ovaj naglasak na korisnicima će pomoći u obnovi sektora putovanja”, izjavila je Aileen Mc Cormack, komercijalna direktorica CarTrawlera.