Wizz Air pokreće novu kampanju nagrađivanja rent-a-car klijenata za održivost

Putnici će dobijati 10% popusta ako odluče da iznajme električno ili hibridno vozilo preko Green Motiona

0
195
Wizz Air pokreće novu kampanju nagrađivanja putnika za korištenje rent-a-cara

Wizz Air, najodrživija* aviokompanija sa najvećom stopom rasta u Evropi, predstavila je šemu nagrađivanja klijenata koji iznajmljuju automobile sa kompanijom Green Motion preko partnerstva sa sajtom Rentalcars.com, jednom od vodećih svjetskih platformi za iznajmljivanje automobila.
U okviru posvećenosti ove kompanije održivosti putnici će dobijati 10% popusta ako odluče da iznajme električno ili hibridno vozilo preko Green Motiona, jedne od vodećih svjetskih rentacar agencija koja iznajmljuje automobile sa smanjenom emisijom CO₂.
Pored pristupa povoljnim opcijama iznajmljivanja automobila kroz partnerstvo sa sajtom Rentalcars.com, Wizz Air također nagrađuje klijente koji odaberu održiviju opciju dodatnim popustom. Green Motion je poznat po svojim naporima u segmentu iznajmljivanja automobila sa nižom emisijom, što potvrđuje i činjenica da je osam godina zaredom osvojio nagradu za zelenu flotu godine.
Zahvaljujući partnerstvu sa sajtom Rentalcars.com, klijenti Wizz Airaveć dobijaju 5% popusta na cijenu iznajmljivanja automobila, a sada, ako odaberu vozilo preko Green Motiona, koji je prisutan u 54 zemlje širom svijeta, uključujući 38 aerodroma na kojima Wizz Air posluje, dobijaju 10% popusta na cijenu iznajmljivanja. Kompletni uslovi korištenja se mogu naći ovdje.
_________
*Wizz Air je nedavno proglašena najodrživijom aviokompanijom u Evropi po ocjeni kompanije Sustainalytics.