Wizz Air: Samo danas 20 posto popust na sve rezervacije

0
919
Wizz Air je jedna od najbrže rastućih i najzelenijih aviokompanija na svijetu

Wizz Air, jedna od avio-kompanija sa najbržom stopom rasta u Evropi, nudi popust od 20 odsto* na sve letove koji se rezervišu danas.
Svi ljubitelji putovanja uz početnu cijenu avionskih karata od samo 19,99 KM mogu rezervisati let do neke od brojnih destinacija u ponudi Wizz Aira, kao što su: Beč, Bazel, Berlin, Keln, Frankfurt, Minhen, Bratislava, Malme…
Za putnike koji žele da osiguraju neku od najpovoljnijih karata koje se danas nude, ali nisu sigurni sa kim će putovati, Wizz Air nudi uslugu fleksibilnog saputnika. Uz malu naknadu, putnici mogu da rezervišu kartu i prijave ime saputnika tek prilikom čekiranja.
Ove karte sa popustom u ponudi su samo do 23,59 h večeras, zato požurite da rezervišete let po povoljnoj cijeni.
Podsjetimo, Wizz Air je najveća niskotarifna avio-kompanija u centralnoj i istočnoj Evropi čija flota obuhvata 88 aviona tipa Airbus A320 i Airbus A321 i koja u ponudi ima preko 600 destinacija sa 27 aerodroma i povezuje 145 destinacija u 44 zemlje.
________
*Popust od 20 odsto se odnosi na avionske karte sa taksama i obaveznim troškovima bez administrativne takse. Promocija važi 01. marta od 00.00h do 23.59 h po centralnoevropskom vremenu. Period putovanja je ograničen i sva putovanja moraju biti završena do 31. maja 2018. Cijena se odnosi samo na rezervacije na sajtu wizzair.com ili mobilnoj aplikaciji WIZZ.
**Karta u jednom smijeru uključujući sve takse i obavezne troškove