Wizz Air zapošljava 800 novih članova kabinske posade, poznati termini razgovora u Sarajevu i Tuzli

0
264
Wizz Air planira zaposliti 200 pilota i 800 kabinskog osoblja u narednim mjesecima

Wizz Air, najbrže rastuća evropska aviokompanija,otvorila je najveći konkurs u svojoj historiji planirajući da do decembra 2021. godine širom svoje mreže zaposli 800 novih članova posade. Termini razgovora za potencijalne članove posade iz naše zemlje bit će održani u Sarajevu 27. augusta i Tuzli 29. augusta.
Zainteresovani kandidati koji su oduvijek sanjali o karijeri u aviosaobraćaju mogu se prijaviti za učešće na ovom linku.
U okviru Wizz Airovog procesa zapošljavanja kabinskog osoblja u toku augusta i septembra će biti održan niz događaja, a prvi će se desiti u Sarajevu u prostorijama Hotela Holiday (Zmaja od Bosne 4), dok će u Tuzli razgovori biti održani u Golden Star Hotelu (Jevrejska 5). Zainteresovani članovi kabinske posade imat će priliku da upoznaju Wizz Air, a njihov dolazak je predviđen u 9 sati ujutro uz aktuelni CV te trebaju biti spremni za cjelodnevne aktivnosti koje uključuju predstavljanje, snalaženje u različitim situacijama, timske vježbe i individualne intervjue.
Članovi kabinske posade od Wizz Aira mogu očekivati konkurentnu zaradu u jednoj od najbrže rastućih aviokompanija u Evropi, vodeću obuku u ovoj industriji, kao i raspored koji se objavljuje svake dvije sedmice. Radit će u prijateljskom i multikulturalnom okruženju, s pristupom različitim uzbudljivim mogućnostima napredovanja u karijeri, poput programa ‘Cabin Crew to Captain’ koji podržava napredak članova kabinske posade u karijeri do sticanja dozvole za pilota komercijalnih letjelica. Kabinsko osoblje također može uživati u popustima na letove i bonus avionskim kartama za porodicu i prijatelje.
Zakazani razgovori dio su stalne potrage za novim članovima kabinske posade i pilotima u čitavoj mreži Wizz Aira, budući da ova aviokompanija povećava kapacitete kako bi utrostručila svoju flotu, a u narednih deset godina planiraju nabavku novih 500 aviona Airbus. Novi uposlenici pridružit će se Wizz Airu u uzbudljivom trenutku za aviokompaniju, nakon otvaranja 18 novih baza i pokretanja više od 300 novih linija samo u protekloj godini.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here