WizzAir najbolja niskotarifna aviokompanija po izboru AirlineRatingsa

0
807
Wizz Air je jedna od najbrže rastućih i najzelenijih aviokompanija na svijetu

Wizz Air, ’najzelenija’ aviokompanija u Evropi i vodeći niskotarifni avioprevoznik u centralnoj i istočnoj Evropi, izabran je za najbolju niskotarifnu aviokompaniju u Evropi za 2020. godinu na godišnjoj listi stranice AirlineRatings, jedine u svijetu koja je specijalizovan za ocjenjivanje bezbjednosti i proizvoda.
Ova lista se smatra jednom od najvažnijih i najuglednijih u svijetu vazduhoplovstva, sa istaknutim aviokompanijama među ranijim pobjednicima. Ovo je druga godina zaredom da Wizz Air osvaja ovo prestižno priznanje.
Nagrade za aviokompaniju godine se dodjeljuju najboljima među najboljima u avioindustriji i pomažu putnicima u izboru najbezbjednijih i najboljih avio-kompanija kojima će letjeti. Pored vrhunske usluge na letu, najbolje svjetske aviokompanije moraju da budu i inovativne i imaju razvijenu mrežu destinacija i visok stepen bezbjednosti. Sve nagrade se dodjeljuju na osnovu strogih kriterijuma urednika stranice Airlineratings koji zajedno imaju preko 200 godina iskustva.
”Izuzetno nam je drago što smo osvojili ovu prestižnu nagradu stranice AirlineRatings. Ona još jednom potvrđuje Wizz Airovu posvećenost putnicima kroz stalna ulaganja u unaprijeđenje iskustva putovanja, najniže moguće cijene avio-karata i sve veću mrežu dostupnih mogućnosti putovanja. Nastavićemo da istražujemo nove horizonte i poslujemo odgovorno na osnovu svog ULCC poslovnog modela sa ciljem da imamo flotu od 300 izuzetno efikasnih modernih aviona”, izjavio je Stephen Jones, izvršni potpredsjednik i zamjenik generalnog direktora Wizz Aira.