Youtuber svojim Lamborghini Urusom preskočio preko Aventadora

0
661
Skok skupocjenog Lamborghinija preko Aventadora, tema je videa kontroverznog youtubera Michael Hyssonga

Michael Hyssong, youtuber koji vodi kanal Street Speed 717 i na YouTubeu ima nešto preko milion pratilaca, često automobilima izvodi kojekakve ludosti.
Nedavno je tako pickup kamionetom Ram TRX preskakao potoke pokušavši na taj način uništiti odabrano vozilo. Taj mu je pothvat donio gotovo 2 miliona pregleda njegovog videa na YouTubeu, ali i optužnicu u čak 18 tačaka. Nju je pokrenula Komisija za ribarstvo i plovidbu američke savezne države Pennsylvania jer ovakve vratolomije na njihovom zaštićenom području nisu dozvoljene.
Bilo je tu kod Hyssonga u prošlosti još ludih pothvata, poput skoka Fordom F-150 preko Hummera, skakanja Dodge Challengerom na zemljanoj skakaonici, a posljednji video uradak uključuje dva vjerojatno najskuplja automobila kojima se ovaj zabavljač do sada bavio. U svom posjedu, naime, ima čak dva Lamborghinija, Urusa i Aventadora, pa je odlučio – jednim preskočiti drugoga.
Za potrebe skoka jednog Lamba preko drugoga morao je izraditi rampu u koju je potom parkirao Aventadora, sve kako ga ne bi oštetio kada veliki SUV bude letio preko njega. Na Urusa je, pak, također morao dodatno paziti jer je formalno u vlasništvu njegove buduće supruge. Skupa zafrkancija na koncu je dobro završila, srećom po oba automobila i samog Hyssonga, piše Autonet.hr-