Želite posao u Njemačkoj: Dani otvorenih vrata 3. i 4. februara u Sarajevu

0
248
Aero Ground Flughafen Munchen organizira Dane otvorenih vrata za one koji žele raditi u Njemačkoj

Minhenski aerodrom jedan je od najuspješnijih na svijetu i na njemu radi 10.000 osoba, a sada imate jedinstvenu priliku da im se pridružite. Kompanija Aero Ground Flughafen München GmbH je u potrazi za radnicima i radnicama za opsluživanje aviona ili rukovanje prtljagom.
Riječ je o kompaniji koja je stopostotno investicijsko društvo kompanije Flughafen München GmbH i vodeća je na tržištu u području usluga prihvata i otpreme na minhenskom aerodromu. Kako su istaknuli iz ove kompanije, na njihovom radnom mjestu ne postoje dva jednaka dana, a upravo iz tog razloga aerodrom München smatraju najljepšim i najuzbudljivijim radnim okruženjem na svijetu.
Ukoliko vas zanima ovaj posao, možete se pridružite na Danima otvorenih vrata 3. i 4. februara u hotelu Hills u Sarajevu sa početkom u 9 sati, gdje ćete imati priliku upoznati se sa kulturom kompanije kroz prezentacije i iskustva zaposlenih, te ćete se moći dodatno informisati o otvorenim radnim pozicijama.
Prezentacije će biti održane u terminima 9, 11, 13 i 16 sati, a nakon svake prezentacije, zainteresirani kandidati će obaviti razgovor sa predstavnicima kompanije te će na licu mjesta moći aplicirati na željenu radnu poziciju. Za zainteresirane učesnike iz drugih gradova, organiziran je i besplatan prevoz iz Banja Luke, Tuzle i Mostara, a obavezna je prijava na e-mail: posao@priredba.ba s obzirom na to da je broj mjesta ograničen.
Više informacija o uslovima i radnim pozicijama možete pogledati ovdje.