Adna Zrno iz Sarajeva zaštitno lice 41. Nivea BH Fashion Week-a

0
2681
Lijepa Sarajka Adna Zrno je zaštitno lice 41. NIVEA BH Fashion Week Sarajevo

Ovogodišnji 41. NIVEA BH Fashion Week Sarajevo održat će se na dvije lokacija i to od 12. do 13. novembra u hotelu Hills Sarajevo s početkom u 20 sati, dok je Alta Shooping Centar Sarajevo domaćin treće večeri sedmice mode, gdje će se 14. novembra s početkom u 19 sati održati modna revija pod nazivom ‘Alta Fashion Night’.
U saradnji sa magazinom ‘Ljepota i zdravlje’, snimljena je kampanja za predstojeći 41.NIVEA BH Fashion Week Sarajevo, a u toku tri dana na impozantnoj modnoj pisti svoje modne vizije za nadolazeću sezonu jesen/zima 2018. predstaviće brojni bh. modni dizajneri, modne kuće, ali i gosti iz regije.
Šesnaestogodišnja Adna Zrno, model agencije Abc Models Mgmt International, ove godine s razlogom je izabrana za zaštitno lice NIVEA BH Fashion Week Sarajevo, najvećeg modnog događaja u BiH i šire. Adna Zrno iz Sarajeva će predstavljati Bosnu i Hercegovinu na najprestižnijem modelling takmičenju ‘World Top Model 2018’ u Milanu, po odluci italijanskih modnih skauta svjetske agencije Major Model Management koja ima podružnice u više od 20 svjetskih modnih metropola.
Za Adnin make up, frizuru i styling pobrinuo se Kosta Miljković, dok fotografiju kampanje potpisuje poznati modni fotograf Aleksandar Arsenović.
NIVEA BH Fashion Week Sarajevo predstavlja ozbiljnu platformu za razvoj modne scene i priliku kako za mlade dizajnere da stvore vlastiti modni indentitet tako i za mlade modele.
U toku je Online Casting za 41. NIVEA BH FW Sarajevo, te se pozivaju sve zainteresirane djevojke i muškarci od 14 do 25 godina, da se prijave u inbox na instagram @abcmodelesmanagement , FB Modna agencija Abc Models ili putem emaila: abc.models.scouting@gmail.com
Prijava treba da sadrži sljedeće podatke: ime i prezime, visina, težina, godine, grad, broj mobitela i 2 slike. Minimalna visina za djevojke je 170 cm i više, a minimalna visina za muškarce je 180 cm i više.
Casting za djevojke i muškarce održat će se u tri grada: Banja Luka 04.11.2018. (nedelja), hotel Bosna od 14:00h-18:00h; Tuzla 10.11.2018 (subota), Bosanski kulturni centar od 14:00h-18:00h i Sarajevo 11.11.2018 (nedelja), Panoramska sala, Hotel Hills od 14:00h do 18:00h.
Kako se obući za Casting? Neka bude jednostavno. Obucite odjeću koja prati liniju tijela, najbolje crne helanke ili farmerice, crna top majica, crne visoke štikle. Nemojte se šminkati. Povedite računa da vam koža bude čista i uredna. Kosa čista i prirodna. Nokti prirodni. Bez nakita.
Ukoliko ste maloljetni obavezan je dolazak u pratnji jednog od roditelja, poručuju organizatori.