Banjalučkom m:tel-u nagrada za društvenu odgovornost

0
1192
Kompanija m:tel dobila nagradu za doprinos razvoju korporativne društvene odgovornosti

U Banskom dvoru u Banjaluci jučer je održana 15. po redu manifestacija ‘Izbor najuspješnijih u privredi RS’, koju tradicionalno organizuje Privredna komora Republike Srpske, a koja za cilj ima afirmaciju i promociju uspješnih privrednih društava i privrednika.
Ove godine, kompanija m:tel je dobila prestižnu nagradu za doprinos razvoju korporativne društvene odgovornosti. U ime kompanije, nagradu je primio Miodrag Vojinović, izvršni direktor za tehniku m:tel-a.
“Ova nagrada je još jedna važna potvrda da smo na pravom putu kada je u pitanju naše kako društveno odgovorno tako i poslovanje uopšte“, rekao je Vojinović.
On je dodao da donoseći najnovije tehnologije i telekomunikacione usluge na ove prostore, kompanija m:tel povezuje ljude najmodernijim načinima komunikacije, što je važan segment savremenog načina života.
“Posebno bih istakao ulaganje u znanje i razvoj IT zajednice kroz podršku mladim talentima, s ciljem da upravo takve aktivnosti doprinesu dugoročno pozitivnim efektima na društvo u kojem živimo i poslujemo“, naglasio je Vojinović.
Ovo nije prva nagrada za društveno odgovorno poslovanje koje je kompanija m:tel dobila od Privredne komore RS. U prethodnim godinama, m:tel je takođe bio prepoznat kao kompanija koja svoje poslovanje temelji na ulaganju u društveno odgovorne projekte i aktivnosti.
Privredna komora RS je navedena priznanja dodijelila na osnovu ustanovljenih kriterijuma i prikupljenih podataka, što između ostalog govori o činjenici da je ulaganje u zajednicu putem društvene odgovornosti investicija koju društvo prepoznaje kao važan segment savremenog poslovanja.