Triglav osiguranje obilježilo 10 godina poslovanja u RS-u

0
1034
Na proslavi deset godina Triglav osiguranja Banja Luka dodijeljene su i novčane donacije za tri udruženja

Triglav osiguranje a.d. Banja Luka proslavilo je 10 godina poslovanja na području Republike Srpske koji su obilježili svečanim prijemom za predstavnike vlasti, klijente, poslovne partnere kao i zvanice iz Zavarovalnice Triglav iz Slovenije. Tim povodom, dodijeljene su i novčane donacije za tri udruženja.
Zavarovalnica Triglav 2006. godine počinje sa aktivnostima na polju preuzimanja akcionarskog društva Krajina-Kopaonik da bi na današnji dan 2008. godine, kao većinski vlasnik bila upisana u sudski registar, i od tada posluje na području Republike Srpske.
Triglav osiguranje Banja Luka pruža usluge iz domena osiguranja imovine i lica na području RS čijem rukovodstvu briga za osiguranika, stalno praćenje njihovih potreba, te uspješno rješavanje njihovih zahtjeva predstavljaju osnovu partnerskog odnosa koje Triglav osiguranje gaji prema svakom osiguraniku.
U svojih 10 godina postojanja Triglav osiguranje je ostvarilo dobre rezultate i to prema svim relevantnim pokazateljima struke: kapitalu i tehničkim rezervama, dobiti, premiji osiguranja, isplaćenim štetama, i na taj način se pozicionirala među vodeća osiguravajuća društva u Republici Srpskoj.
Danas, Triglav osiguranje pokriva kompletno područje RS sa velikim brojem kancelarija i zastupnika u osiguranju. Nezavisno od toga da li se radi o sklapanju ugovora o osiguranju ili likvidaciji štete, kako bi bili što pristupačniji svakom osiguraniku, mrežu kontinuirano širimo i razvijamo.
“U ovih proteklih 10 godina uložili smo mnogo truda da bi postigli stabilno poslovanje i dobre finansijske rezultate. Društvo je u ovom periodu kontinuirano povećavalo visinu kapitala, pokrivenost tehničkih rezervi, strukturu portfolija i dobit. Međutim, najvažnije postignuće za mene su zadovoljni klijenti čije smo povjerenje stekli kvalitetnom uslugom, dobrom ponudom i svakako brzom obradom i isplatom odštetnih zahtjeva. Naravno, sve ovo ne bi mogli postići bez naših zaposlenika na koje sam ponosan. U ovom periodu trudili smo se izdvojiti što više sredstava za društveno odgovorne projekte od značaja za unapređenje uže i šire lokalne zajednice“, izjavio je Matej Žlajpah, direktor Triglav osiguranje a.d. Banja Luka.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here