Bor Squared, By Karisma stiže na Zlatibor: Prvi gosti na Zlatiboru do kraja 2023.

0
789
Luksuzni hotel sa pet zvjezdica, Bor Squared, by Karisma, biće otvoren na Zlatiboru

Jedna od vodećih svjetskih hotelskih grupacija, Karisma Hotels & Resorts, nastavlja da širi svoje prisustvo na jugoistoku Evrope otvaranjem prvog hotela u Srbiji. Luksuzni hotel sa pet zvjezdica, Bor Squared, by Karisma, biće otvoren na Zlatiboru, čime će se najposjećeniji planinski centar u Srbiji naći na listi svjetskih destinacija na kojima grupacija posluje. Otvaranje kompleksa planirano je na jesen 2023. godine.
Hotelski kompleks Bor Squared, by Karisma imaće71 smještajnu jedinicu, sa dodatnim kapacitetima u vrlo luksuznom rezidencijalnom dijelu koji će biti dio hotelskog kompleksa. Cijeli kompleks je dizajniran tako da se potpuno integriše sa prirodnim ambijentom koji ga okružuje. Ono po čemu će se svakako izdvajati i što će ga činiti autentičnim jeste vrhunska usluga, kao i inovativni koncepti koje nudi.
U sastavu Bor Squared hotela je pomenuti rezidencijalni dio, kao i veliki SPA & Wellness centar. Tu su i tri restorana koja će, između ostalog, nuditi raznolik izbor hrane, uključujući špansku i italijansku kuhinju.

U sastavu Bor Squared hotela je i veliki SPA & Wellness centar

Prema riječima Nemanje Kostića, direktora Karisma Hotels&Resorts-a za Evropu i Bliski istok, otvaranje ovog luksuznog hotela omogućit će posjetiocima Zlatibora da iskuse vrhunsku uslugu i udobnost.
“Sa zadovoljstvom najavljujemo da je naša grupacija, Karisma Hotels & Resorts, u saradnji sa investitorom, kompanijom Tankmont, potpisala dugoročni ugovor o upravljanju hotelom Bor Squared, By Karisma i rezidencijama“, rekao je Kostić.
O značaju izgradnje ovog hotelskog kompleksa, govorio je i Goran Ćuković, suvlasnik i direktor kompanije Tankmont, domaće firme koja zapošljava više od 450 radnika, a sa uspijehom radi od 2005. godine na tržištu Evropske unije, u Rusiji, Aziji, Africi, kao i u našem regionu.
“Drago nam je što ćemo otvaranjem ovog objekta, zajedno sa kompanijom Karisma Hotels & Resorts, doprinijeti podizanju standarda u hotelijerstvu, ali i u pozicioniranju Zlatibora kao jedne od najpoželjnijih i najatraktivnijih turističkih destinacija. Investicija će imati značaj i za lokalnu zajednicu, a otvaranjem novih radnih mjesta,našim mladim ljudima ćemo dati mogućnost da se zaposle i usavršavaju po najvišim standardima hotelske industrije“, istakao je Ćuković.