Bruce Willis i Zuleyka Rivera u novom HELL reklamnom spotu

0
1607
Bruce Willis i Zuleyka Rivera reklamiraju novi HELL Energy napitak

Bruce Willis pije novi HELL Energy napitak, kao i HELL Energy Coffee u novom reklamnom spotu, a glumca prati i prelijepa mlada žena. Reklama koja je snimljena u New Yorku sa holivudskom zvijezdom, danas će se prvi put emitirati na televiziji i društvenim mrežama.
Ovo je drugi put da se udružuju HELL Energy i Bruce Willis povodom snimanja reklame, jer je glumac prihvatio da bude zaštitno lice brenda i naredne dvije godine.
HELL Energy, koji se izvozi u preko 50 zemalja širom svijeta i tržišni je lider u nekoliko njih, potpisao je ugovori sa Zuleykom Rivera, koja se smatra najljepšom ženom na svijetu, a imala je glavnu žensku ulogu u najgledanijem muzičkom spotu svih vremena, Despacito, koji je prikupio 6,7 milijardi pregleda.
Kampanja ima za cilj popularizaciju ne samo HELL Energy napitaka, već i HELL Energy Coffee, liniju ledenih kafa koja na međunarodnom tržištu debitira ove godine. Reklama je snimljena na ulicama New Yorka i u luksuznom stanu na 52. spratu. Snimanje je izvedeno u saradnji sa istom američkom produkcijskom kućom kao i prije, pa se glumac tokom snimanja susreo sa ‘starim poznanicima’, kako iz HELL-a,tako i iz ekipe koja je snimala. Američka filmska zvijezda, baš kao i na prethodnom snimanju, bio je izuzetno profesionalan, ali je pokazao i svoju šaljivu stranu, te je nekoliko puta izmamio osmijeh članovima ekipe.
“Ovogodišnje snimanje odvijalo se na prelijepoj lokaciji, dobro smo se zabavili i sve je proteklo u najboljem redu. Iako uz Bruceov zavodnički osmijeh ova reklama ostavlja potpuno drugačiji dojam od prethodne, uvrstili smo i malu šalu u završnu scenu spota. Bruceova cooli šarmantna ličnost savršeno se uklapa u naš koncept, a u Zuleyki smo pronašli savršenog partnera za to”, rekao je o snimanju reklame Péter Pantl, direktor međunarodne komunikacije i marketinga HELL Energy.
Kampanja, koju je podržao Bruce Willis, pokrenuta je u nekoliko zemalja sredinom maja, a sada kreće i u Bosni i Hercegovini. TV reklama može se pogledati na sljedećem linku: https://www.hellenergy.com//bw_tvc_bih