Canalys proglasio Schneider Electric prvakom među dobavljačima u regiji EMEA

0
845
APC by Schneider Electric prvak među dobavljačima u regiji EMEA

Schneider Electric, predvodnik u digitalnoj transformaciji upravljanja energijom i automatizaciji, proglašen je ‘prvakom među dobavljačima’ u regiji EMEA od strane neovisne analitičke kuće Canalys.
Schneider Electricova kompanija APC™ to je priznanje dobila već drugu godinu zaredom.
Canalys je Schneiderov APC™ proglasio vodećom na temelju brojnih faktora, posebno navodeći iznimno kvalitetnu tehničku podršku, učinkovitost u upravljanju odnosima s klijentima i lakoću poslovne suradnje, kao vodeća područja uspješnosti.
Canalys je dodatno naglasio i činjenicu koja kaže kako je Schneider Electricova kompanija APC™ svoj sadašnji status i uspjeh ostvarila izvrsnom komunikacijom s partnerima i sistemskom gradnjom odnosa u svakom od prodajnih kanala. I sve to učinjeno je uz stalno unaprjeđivanje nagrađivanog programa za partnere, razvoj vještina upravljanja klijentima, treninzima prodajnih trenera, izvršavanje marketinške strategije te poticanjem i aktiviranjem partnera u svim najvažnijim područjima rasta.
”Velika je čast za našu kompaniju biti već drugu godinu zaredom proglašen prvakom u Canalysovoj matrici vodstva”, izjavio je Rob McKernan, viši potpredsjednik u Schneider Electric Europe.
Canalysova matrica vodstva – Channel Leadership Matrix EMEA 2020 – sastoji se od četiri kategorije: prvaka, izazivača, rastućih i zalutalih. Svaka od tih kategorija obuhvaća kompanije na različitom stepenu rasta, razvoja i prepoznatosti u određenom IT kanalu.
Schneider Electricov APC jedna je od sedam kompanija koje su zadržale status ‘prvaka’ dvije godine zaredom, zajedno s kompanijama HPE i Lenovo, s kojima je u savezu Alliance Partners.
Naslov prvaka priznanje je ‘iznimnom postignuću’ proizvođača i Canalys ga dodjeljuje kompanijama koje ostvare znatno poboljšanje u području u kojem su već ostvarile vodeću ulogu u industriji i koje imaju zajedničke značajke, kao što su strateška usmjerenost razvoju poslovnih modela i težnja postizanju zajedničkog uspjeha.