Centralna PIT konferencija u Tešnju 26. septembra

0
523
Regionalna naučno stručna konferencija PIT za proizvodne firme biće održana 26. septembra u Tešnju

U organizaciji konslutantske kuće Targer E&C, a nakon uspješno realiziranih konferencija u Goraždu i Cazinu sa više od 250 polaznika Centralna PIT (Proizvodnja, industrija i tehnologija) konferencija, bit će održana 26. septembra 2019. u Tešnju sa početkom u 9 sati.
Ova konferencija okupit će rukovodeće i stručne kadrove proizvodnog sektora, te regionalne stručnjake, vlasnike, menadžere i predstavnike najuspješnijih proizvodnih kompanija iz BiH, regije i bh. dijaspore.
“Centralna PIT konferencija u Tešnju je zaključak velikog posla kojeg smo napravili zajedno sa našim saradnicima u protekle dvije godine. Cilj konferencije je da donese najaktuelnije informacije i znanja iz oblasti industrijskog poslovanja, dodatno opredjeli i osnaži motivaciju proizvodnih kompanija ka unaprijeđenju poslovnih procesa, te umreži učesnike konferencije. Rezultati su odlični, sve je više učesnika na konferenciji što pokazuje realnu potrebu na tržištu te konstantno inoviramo i uvodimo nove elemente kao i predavače iz cijele regije koji donose veliko iskustvo kao i inovacije iz oblasti industrije”, rekao je Tarik Kadrispahić uime organizatora Targer E&C.
PIT konferencija održava se unazad dvije godine, a njen uspjeh temelji se na saradnji sa bh. privredom kroz okupljanje regionalnih i lokalnih stručnjaka iz oblasti proizvodnje i industrije, te time predstavlja inovativni pristup razumijevanju novih metoda, tehnologija kao i networkinga.
Više informacija o konferenciji može vidjeti ovdje