Čip Sistemi predstavili nove interfonske sisteme u Banja Luci, Mostaru i Sarajevu

0
627
Kompanija Čip Sistemi promovisala nove interfonske sisteme u Banja Luci, Mostaru i Sarajevu

Kompanija ČIP Sistemi održala je proteklih dana u Banja Luci, Mostaru i Sarajevu promociju i prezentaciju novih interfonskih sistema ACI Farfisa, italijanskog brenda kojeg zastupaju od 1997. godine.
“ACI Farfisa interfoni jedni su od najkvalitetnijih na tržištu, cjenovno su veoma prihvatljivi, izrađeni u veoma modernom dizajnu, te su najkonkurentniji uređaji kada su u pitanju interfonski i video interfonski sistemi u Evropi, ali i u BiH”, istako je Luca Uruzio, prodajni predstavnik ACI Farfise za jugoistočnu Evropu, prezentujući nove sisteme.
Duo sistem nova je poslovna filozofija digitalnog sistema brenda ACI Farfisa, čije su karakteristike praktična i brza instalacija interfona i videointerfona, koja instalaterima i krajnjim korisnicima umanjuje vrijeme za instalaciju, odnosno smanjuje dodatne troškove. Novu tehnologiju koja pojednostavljuje interfosnke sisteme karakteriše i instalacija sa dvije nepolarizirane žice koje su dovoljne za jednostavno postavljanje čak i složenih instalacija.
Kao prvi korak za bolju saradnju sa kupcima i instalaterima iz ČIP Sistema izdvajaju treninge i obuke instalacije sistema, te podršku u projektovanju istih, dok im je najveći cilj dobiti lojalne partnere u većim gradovima kako bi došli do što većeg broja investitora i novih kupaca. S tim u vezi kompanija je uspostavila i zvaničnu saradnju sa trgovinom elektro opreme Elektro Vukojević iz Banja Luke koja svojim uslugama i asortimanom pokriva sve sisteme ACI Farfise.
“Naš cilj je da u narednom period prezentujemo, obučimo instalatere, a zatim i proširimo ACI Farfisa interfonske sisteme u ostale gradove širom BiH”, kazala je Lejla Tufo, izvršna direktorica kompanije ČIP Sistemi.