Citroën lansirao program Citroën Citizen Services

0
222
Citroën Citizen Services pridružuje se programu Citroën Advanced Comfort

Citroën je predstavio objedinjeni program ‘Citroën Citizen Services®’ koji u skladu s izazovima današnjeg društva pod jedinstvenom oznakom spaja sklop usluga, čija je svrha osigurati odgovornu mobilnost.
Citroën Citizen Services® pridružuje se programu Citroën Advanced Comfort®, a osim toga je marka Citroën s njim dodatno ojačala svoju predanost uslugama za ugodan osjećaj klijenata i ponovo dokazala da na svakom koraku ispunjava obećanje o udobnosti u unutrašnjosti vozila svojih automobila.
Program će se redovno obogaćivati inovativnim uslugama koje će svim korisnicima Citroënovih vozila omogućiti kvalitetniji boravak, s tim da će davati prednost recikliranju i upotrebi recikliranih dijelova.
Tokom 2016. godine lansirana je internetska stranica Citroën Advisor, gdje klijenti mogu dati svoju ocjenu sa najviše pet zvjezdica i objaviti svoje mišljenje na potpuno transparentan način na svakom koraku svog putovanja. Do danas su klijenti marke Citroën iz čitavog svijeta objavili već više od 500.000 komentara. Klijenti mogu već prilikom prve pretrage informacija pročitati na internetu mišljenja i ocjene svih modela iz palete vozila Citroën. Zatim, mogu prilikom kupovine pročitati mišljenja o prodajnim mjestima i prodajnim savjetnicima i na taj način lakše izabrati prodajno mjesto koje im najviše odgovara. Takođe, klijenti mogu tokom cjelokupnog životnog vijeka svog vozila pregledavati mišljenja koja objavljuju drugi klijenti marke Citroën o servisnim radionicama u koje su već odvezli svoje vozilo na servisni pregled održavanja.
U aplikaciji My Citroën klijent ima uvid u virtualnu servisnu knjižicu. Vozilo ga tako obavještava da je došlo vrijeme za servisni pregled, a također klijent može pregledati historiju održavanja.
Citroën nudi svojim klijentima čitav niz rješenja s kojima mogu potpuno jednostavno i bez stresa krenuti na put s električnim vozilom. Pomoću tih rješenja mogu izraditi plan putovanja, potražiti i platiti punjenje na stanicama za punjenje, povremeno iznajmiti vozilo sa motorom s unutrašnjim izgaranjem, dobiti savjete u pogledu korištenja priključnog hibridnog vozila ili iskoristiti ugovore za namjenske usluge za recikliranje.