Coca-Cola HBC B-H Sarajevo šestu godinu zaredom Poslodavac Partner!

0
1167
Kompaniji Coca-Cola HBC B-H Sarajevo dodijeljen certifikat Poslodavac Partner

Kompaniji Coca-Cola HBC B-H Sarajevo i ove je godine dodijeljen certifikat Poslodavac Partner, prestižno priznanje za izvrsnost u upravljanju ljudskim resursima hrvatske kompanije SELECTIO.
Coca-Cola HBC B-H Sarajevo dio je projekta Certifikat Poslodavac Partner već šest godina te svake godine iznova potvrđuje predanost kvalitetu upravljanja zaposlenicima, a u ovogodišnjoj certifikaciji kompanija je postigla impresivan rezultat od čak 97% bodova.
Coca-Cola HBC B-H Sarajevo postigla je u ovogodišnjem procesu certifikacije maksimalan broj bodova u područjima Upravljanje učinkom i Usavršavanje i razvoj, time demonstrirajući svoju kontinuiranu predanost razvoju zaposlenika.
U Coca-Coli su također usmjereni na davanje svog doprinosa zajednici te na pružanje prilika mladima, pa im tako kroz brojne programe poput Coca-Colina podrška mladima pomažu u stjecanju poslovnih i životnih znanja i vještina, dok u sklopu programa poput ljetne prakse Coke Summership studentima pružaju priliku raditi s Coca-Colinim mentorima na konkretnim projektima te tako stjecati neprocjenjiva iskustva i vještine.
Nela Bučević, direktorica Odjela za ljudske potencijale Coca-Cole HBC Adria, primila je certifikat Poslodavac Partner od Aleksandra Zemunića, člana Uprave kompanije SELECTIO.
“U ovoj godini obilježavamo pet desetljeća od početka distribucije Coca-Colinih proizvoda na tržištu Bih. Osobito smo ponosni što smo kroz sve te godine uspješno održali interes talentiranih ljudi za rad u našoj kompaniji. Zahvaljujemo kompaniji SELECTIO što nam je i ove godine dodijelila certifikat Poslodavac Partner, koji je potvrda naših aktivnosti i pristupa u upravljanju ljudskim potencijalima te motivacija da i u budućnosti postavljamo visoke ciljeve u osiguranju dobrobiti naših zaposlenika“, istaknula je Nela Bučević, direktorica Odjela za ljudske potencijale Coca-Cole HBC Adria.
Trenutno postoji 61 nosilac Certifikata u Hrvatskoj, Albaniji, Austriji, Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori, Kosovu, Makedoniji, Rusiji, Sloveniji i Srbiji.