Digitalno bankarstvo NLB Banke donosi niz pogodnosti!

0
5908
Korištenjem Digitalnog bankarstva klijenti NLB Banke ostvaruju uštedu

NLB Banka d.d. Sarajevo neprestano radi na unapređenju svojih usluga kako bi svojim klijentima uštedjela vrijeme i novac. Digitalno bankarstvo NLB Banke osigurava svojim klijentima dostupnost tamo gdje im je to najpotrebnije, sa pravim uslugama u pravo vrijeme.
NLB mBank je aplikacija koja omogućava jednostavan i pravovremen pristup računima putem mobilnog telefona. Ova usluga omogućava obavljanje finansijskih transakcija uz najviši stepen sigurnosti, sa bilo kojeg mjesta, u bilo koje vrijeme.
NLB Klik usluga predstavlja elektronsko bankarstvo za stanovništvo, dostupno 24 sata, 365 dana u godini, putem kojeg klijenti mogu obavljati više bankarskih i finansijskih usluga, te u samo par klikova platiti svoje račune. A kako bi imali pravovremen uvid u svoje račune, tu je i NLB SMS usluga koja omogućava siguran pristup transakcijskom računu.
“Veoma nam je važno da našim klijentima obezbijedimo što jednostavnije poslovanje sa našom bankom. Svjesni smo činjenice da je u današnjem ubrzanom načinu života sve manje vremena i da klijentima trebamo osigurati brz i jednostavan način plaćanja računa, transfera novca ili uvida u stanje računa bilo gdje da se nalaze. Korištenjem Digitalnog bankarstva naši klijenti ostvaruju uštedu od najmanje 50% na naknade u odnosu na plaćanje u poslovnicama“, istakla je Lidija Žigić, direktor NLB Banke d.d. Sarajevo.
O svim prednostima digitalnog bankarstva, načinu korištenja, kao i jedinstvenoj naknadi za ove usluge, građani se mogu informisati na: http://www.nlb.ba/stanovnistvo/nlb-svi-putevi-do-banke/